MUNKASPART.HU

A Munkáspárt hivatalos honlapja

  
  
  
TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! l Január 24-én Tatabányán találkozhatsz a Munkáspárttal. l TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! l TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! l Január 26-án Jász-Nagykun-Szolnok megye Törökszentmiklós városában bukkan fel a Munkáspárt kisbusza, majd Kunszentmárton városában folytatja körútját. l TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! l Január 26-án a Munkáspárt elnöke Békés megye Békés városába látogat, kíséretében a párt kisbuszával. l TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! l Január 28-án a Munkáspárt Budapest XI. kerületi Bikás parkjánál lesz megtalálható. l TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! l Január 31-én a Munkáspárt elnöke, Thürmer Gyula Miskolcra látogat. l TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! l Január 31-én a Munkáspárt Komárom-Esztergom megye Komárom városában települ ki. l TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! l Február 1-én Thürmer Gyula a Munkáspárt elnöke Kaposvárra látogat. l TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! l Február 2-án a Munkáspárt kisbusza a Pest megyei Ceglédre látogat. l TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! l Február 4-én a Munkáspárt kisbusza Hajdú-Bihar megyei Berettyóújfaluba látogat.

Hírlevélre feliratkozás

Csatlakozz infólistánkhoz, ahol minden fontos információról értesülhetsz.

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁSHOZ
Ide írd az e-mail címed:

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

Levelezésem

Események

Január 2017
H K Sz Cs P Szo V
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Menekültügy: az európai nagytőke a népekre erőlteti akaratát

Menekültügy: az európai nagytőke a népekre erőlteti akaratát
Pin It

Timmermans elismerte, hogy Brüsszel kényszerbetelepítést akar. A kényszerbetelepítés elfogadhatatlan, Brüsszel nem, csak a magyarok dönthetnek arról, kit fogadunk be az országunkba" - válaszolta az MTI kérdésére Szijjártó Péter, az Európai Bizottság alelnökére utalva. (http://www.kormany.hu)

Nem kellenek menekültek sem Magyarországra, sem Európába. Az EU most megmutatja igazi arcát: a nagy országok, az európai nagytőke rá akarja erőltetni akaratát a népekre.