MUNKASPART.HU

A Munkáspárt hivatalos honlapja

TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! Március 22-én a Munkáspárt kisbusza Veresegyház piacára látogat. TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! Március 24-én 8:00-8:30 Szentendre Hév végállomás Dunakanyar krt. 2. TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! Március 24-én 9:30-10:00 Budakeszi CBA üzlet Táncsics Mihály u. 3. TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! Március 24-én 10:40-11:10 Érd Stop Shop Európa stny. TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! Március 24-én 11:30-12:00 Szigetszentmiklós Üzletsor Bajcsy-Zsilinszky u. 24. TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! Március 24-én 13:00-13:30 Dabas Spar üzlet Bartók Béla út 46. TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! Március 24-én 14:20-14:50 Monor Penny üzlet Ady Endre u. 11. TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! Március 24-én 15:30-16:00 Vecsés Penny üzlet Fő út 110. TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! Március 24-én 16:00-17:00 Gödöllő HÉV állomás Szabadság tér 1. TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! Március 24-én 17:00-18:00 Dunakeszi Üzletsor Fóti út 65. TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! Március 24-én 09:00-10:00 Budapest Flórián tér TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! Március 25-én 09:00-11:00 Budapest Fehérvári úti piac előtér TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! Március 25-én 14:00-16:00 Budapest Bikás-park TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! Március 24-én 10:00-12:00 Budapest Újpest-Városközpont Metró aluljáró TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! Március 24-én 13:00-14:00 Budapest Lehel tér TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! Március 25-én 10:00-11:00 Budapest Nyugati tér TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! Március 24-én 13:30-15:00 Budapest Blaha Lujza tér TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! Március 24-én 13:30-15:00 Budapest Blaha Lujza aluljáró TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! Március 24-én 14:00-15:30 Budapest XVI. Jókai utca 3/b TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! Március 24-én 16:00-17:30 Budapest Kerepesi út-Hungária út sarok TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! Március 25-én 08:00-11:00 Budapest XV. Újpalotai vásárcsarnok TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! Március 25-én 08:00-09:00 Budapest XVIII. Havanna lakótelep-hétvégi piac TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! Március 25-én 09:30-10:30 Budapest X. Körösi Csoma sétány TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! Március 25-én 11:00-12:00 Budapest XVII. Ferihegyi út-Pesti út kereszteződés TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! Március 24-én 9:00-10:00 Budapest XX. Kossuth Lajos u. TALÁLKOZHATSZ A MUNKÁSPÁRTTAL! Március 24-én 11:00-12:00 Budapest XXI. Karácsony S. u.

Hírlevélre feliratkozás

Csatlakozz infólistánkhoz, ahol minden fontos információról értesülhetsz.

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁSHOZ
Ide írd az e-mail címed:

Retro Majális és Nyereményjáték: 1. Díj egy Samsung táblagép (Tablet) 2. Díj egy 1TB-os külső merevlemez HDD 3. Díj egy MP4-es lejátszó

Retro Majális és Nyereményjáték

A Munkáspárt programja

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

Levelezésem

PayPal adomány

Események

Március 2017
H K Sz Cs P Szo V

KÖZLEMÉNY

NEM HIVATALOS FORDÍTÁS

VENEZUELAI BOLIVÁRI KÖZTÁRSASÁG
NÉPI HATALOM KÜLÜGYMINISZTÉRIUMA
KÖZLEMÉNY

A Venezuelai Bolivári Köztársaság visszautasítja, elítéli, és hevesen tiltakozik az Amerikai Egyesült Államok (USA) Pénzügyminisztériumának Külföldi Vagyont Ellenőrző Hivatala (Office of Foreign Assets Control, OFAC) által hozott önkényes és hatáskörén kívül álló lépések ellen, amelyeket a Venezuelai Bolivári Köztársaság alelnöke, Tareck El Aissami ellen léptetett életbe.

Ezek a lépések – amelyeknek célja, hogy érvényesítse a birodalmi jogok vulgáris és elfogadhatatlan létét, különleges rendőrségi hatáskört ruházva az Egyesült Államok kormányzati szerveire – teljes mértékben nélkülözik a nemzetközi jogi alapokat, és kirívóan sértik a nemzetközi közjogot, a nemzetközi intézményességet, valamint a nemzetek közösségének olyan alapvető elveit, mint például az államok szuverén egyenjogúságának és immunitásának tisztelete. Ezzel súlyosan befolyásolnak és agressziót követnek el hazánk ellen.
Ezenkívül ezek a lépések becstelenítenek egy rendkívül magas rangú állami tisztviselőt, ugyanakkor kétség kívül rágalmaznak egy tisztességes és méltóságteljes venezuelai állampolgárt. A vádak ellene valójában semmilyen módon nincsenek alátámasztva, pusztán abszurd hazugságok. Ezekhez az eszközökhöz visszatérően folyamodik az észak-amerikai birodalom a támadásaiban, és részét képezik egy nemzetközi sémának, amellyel támadják ezt a magas rangú méltóságot, és gyengítik hivatala ellátásában.
Az USA hivatala, amely megpróbál területi fennhatóságán túllépni, és kéz a kézben dolgozik büntetlenül a D.E.A.-vel (Drug Enforcement Administration), a szervezettel, mely széleskörűen ismert arról, hogy hozzájárul a drog előállításához és kereskedelméhez a legismertebb kolumbiai és a világban jelen lévő drogkartelekkel. Mióta 2005-ben megszakítottuk a kapcsolatot a D.E.A-vel, Venezuela átlagosan évi 55,7 tonna drogot foglalt le, ezzel hatékonyságát 60%-kal növelte. Ez okból az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) elismeréséről biztosította Venezuelát, hiszen országunk egy volt a hat legtöbb drogot lefoglaló ország közül, valamint a nemzet területén nem folytatnak ilyen jellegű illegális termelést. Venezuela egy azon kevés országok közül a kontinensen, amelyek törvényt fogadtak el arra, hogy elfogjanak, használaton kívül helyezzenek, lefoglaljanak és visszautasítsanak nemzetközi drogszállítása használt repülőgépeket. Ez több mint száz repülőt érintett.
A Venezuelai Bolivári Köztársaság alelnöke kiemelkedő kriminológus szakértő, és rendkívül elismert mindazért a kimagasló munkáért, amelyet a polgári biztonsági szolgálat élén végzett Hugo Chávez parancsnok elnöksége alatt. Szintén rendkívül elismert a drogkereskedelem és a kolumbiai paramilitarizmus ellen folytatott harca miatt, hiszen több mint 102 bandavezért állított bíróság elé, valamint 21 drogkereskedőt adott át kiadatásra az Egyesült Államok kérésére.
Az USA hivatalai általi nemzetközi jogot sértő lépések precedens nélküliek a kétoldalú kapcsolatainkban. Az USA nagykövetségének ideiglenes ügyvivője Venezuelában arra szentelte küldetését, hogy megbolygassa országunk törvényes és alkotmányos rendjét, és megpróbálja feléleszteni a gyenge és kialudt, szélsőséges venezuelai ellenzéket, hogy ezzel politikai puccsot vigyen végbe Venezuela demokratikus intézményessége ellen.
E rendkívül súlyos agresszió célja, hogy megsebezze a venezuelai állam szuverenitását, és súlyosan sérti Tareck El Aissami alelnök becsülethez, megbecsüléshez, méltósághoz való jogát, és emberi jogait.
Sajnálatos és roppant veszélyes, hogy az USA bürokráciája – a venezuelai ellenzék erőszakos és szélsőséges tényezőivel bűnös együttműködésben – a kapcsolatokat az új adminisztrációban tovább terelje azon az úton, amelyen Barack Hussein Obama volt elnök történelmi hibákat követett el Venezuela ellen.
Mi a béke népe vagyunk, az önrendelkezés elveinek követői, a szuverenitás tisztelői, és szorosan követjük a nemzetközi rendet és jogot. Ugyanilyen határozottan kimondjuk, hogy sosem toleráltunk, s ezentúl sem fogunk tűrni semmilyen agressziót a földünk ellen, a szabadsághoz való jogunk ellen, sem pedig az e földön született testvéreink ellen, hiszen ez a föld méltóságteljes embereké, Simón Bolívar és Hugo Chávez dicsőségének örököseié.

Caracas, 2017. február 14.