MUNKASPART.HU

A Munkáspárt hivatalos honlapja

  
  
  

Miért van az?

Egy szabályt ismerünk:

A Munkáspárt programja

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

Levelezésem

PayPal adomány

Hírlevélre feliratkozás

Csatlakozz infólistánkhoz, ahol minden fontos információról értesülhetsz.

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁSHOZ
Ide írd az e-mail címed:


Írja be az alábbi képen látható biztonsági kódot:

A Mi szavunk a Tiétek ellen

Lesz végre repülőtéri vasút?

Lesz végre repülőtéri vasút?

Ugyan az alagút vége még nem látszik, de zajlanak az előkészületei az új repülőtéri vasút megépítésének.  A Budapest–Cegléd vonal része lenne a szintén kétvágányú, villamosított szakasz. Mint ismert, a kormány még tavaly év végén döntött arról, hogy a főváros és a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér között új vasúti összeköttetés létesüljön. (http://magyarhirlap.hu)

Bővebben...

Amerikai tankok lövésre készen

Amerikai tankok lövésre készen

Megérkeztek Lengyelországba az USA Kansas államában állomásozó 1. Lövészhadosztáy 2. Páncélos dandárjának alakulatai, mintegy 87 darab M2 Abrams harckocsival, 18 darab Paladin önjáró tarackkal és 103 Bradley harci járművel. A csapatok a 4. Lövészhadosztály 3. Páncélos dandárját váltják fel. (https://www.dvidshub.net)

Bővebben...

Elég a hivatásos képviselőkből!

Elég a hivatásos képviselőkből!

Szászfalvi László országgyűlési képviselő hétfőn bemutatta, milyen egy előrelátó politikus. A KDNP képviselője kispárnával érkezett az ülésnapra, hogy semmi se zavarja a koncentrációt a teremben zajló vitára. És ha mégis ki kéne mennie pár percre, akkor se felejtse el senki választókerületét, ezért a párnán településének nevét hirdeti. Igazán lelkiismeretes! (http://hvg.hu)

Bővebben...

Tüntetések Franciaországban: Macron átverte a dolgozókat

Tüntetések Franciaországban: Macron átverte a dolgozókat

Kedden 180 franciaországi helyszínen volt utcai tiltakozás Emmanuel Macron elnök munkaügyi jogszabály-változtatásaival szemben a CGT szakszervezeti szövetség szervezésében. A francia belügyminisztérium adatai szerint 223 ezer tüntető vett részt, de a szakszervezetek szerint a tiltakozók száma elérte a 400 ezret. (http://www.cgt.fr)

Bővebben...

Azonos név - eltérő minőség: mindenki benne a van csalásban

Azonos név - eltérő minőség: mindenki benne a van csalásban

Elfogadhatatlan az élelmiszerek eltérő minősége az Európai Unión belül, nem megengedhető, hogy az állampolgárok bizonyos országokban azonos márkanév alatt gyengébb minőségű élelmiszereket kapjanak - jelentette ki szerdai évértékelő beszédében Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke. (http://mti.hu)

Bővebben...