MUNKASPART.HU

A Munkáspárt hivatalos honlapja

  
  
  
Kádár János megemlékezés 2017 július 08-án, szombaton. Gyere el, várunk! Hozd el a családodat, hívd el ismerőseidet! Mindenkinek itt a helye, akinek jó volt a szocializmus, aki becsülte Kádár Jánost!

Kádár János

Kádár János

A Munkáspárt programja

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

Levelezésem

PayPal adomány

Hírlevélre feliratkozás

Csatlakozz infólistánkhoz, ahol minden fontos információról értesülhetsz.

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁSHOZ
Ide írd az e-mail címed:


Írja be az alábbi képen látható biztonsági kódot:

Események

Június 2017
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Heineken-törvény: szocializmus volt, van és lesz is

Heineken-törvény: szocializmus volt, van és lesz is
Pin It

Az Országgyűlés törvényt készül elfogadni „az önkényuralmi jelképek kereskedelmi célú hasznosításának tilalmáról”. Az indoklás szerint az árukon feltüntetett jelképek “népszerűsítik a diktatúrák szimbólumrendszerét, ezáltal pedig akarva vagy akaratlanul azok gyilkos és embertelen eszméit is.” A törvény elfogadása nélkülözhetetlen a “hazai közrend és közerkölcs magasabb fokának elérése és védelme érdekében.” (http://www.parlament.hu)

Az ősember félt a mamuttól, ezért a barlang falára felfirkálta a mamut képét, majd áthúzta. Volt mamut, nincs mamut. Mamut azonban volt, és ezt az ősember is tudta, de jobb híján erre tellett neki. A mai tőkés rendszer fél a szocializmustól, de nem tud nála jobbat. Marad az áthúzás. A vörös csillag betiltása értelmetlen törvény volt. A Heineken elleni harc jegyében fogant mostani pedig buta is. Heineken volt, van, lesz is. Sőt, szocializmus is volt, van és lesz is.