MUNKASPART.HU

A Munkáspárt hivatalos honlapja

  
  
  
Kádár János megemlékezés 2017 július 08-án, szombaton. Gyere el, várunk! Hozd el a családodat, hívd el ismerőseidet! Mindenkinek itt a helye, akinek jó volt a szocializmus, aki becsülte Kádár Jánost!

Kádár János

Kádár János

A Munkáspárt programja

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

Levelezésem

PayPal adomány

Hírlevélre feliratkozás

Csatlakozz infólistánkhoz, ahol minden fontos információról értesülhetsz.

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁSHOZ
Ide írd az e-mail címed:


Írja be az alábbi képen látható biztonsági kódot:

Események

Június 2017
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

EU-tervek: csöbörből vödörbe

EU-tervek: csöbörből vödörbe
Pin It

Magyarország nem kilépni akar az Európai Unióból, hanem átalakítani és megváltoztatni az intézményrendszerét, hogy minden ország sikeres lehessen - jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) pénzügyi csúcstalálkozón. (http://www.mti.hu)

Az Európai Unió válságban van. Két alapvető irányban keresi a tőke a kiutat. A német és francia tőke a saját uralmát akarja fenntartani az integráció szigorításával, az Európai Egyesült Államok létrehozásával. Ez tetszik a liberális tőkének is. A másik alapvető irány a nemzetállamok önállóságának erősítése. Ezt képviseli a magyar és a lengyel tőke is. A dolgozók szempontjából egyik sem jó, hiszen az EU se így, se úgy nem less a dolgozók szervezete. Az EU társadalmi hátterét, a pénz és a tőke uralmát kell megváltoztatni, és új társadalmat létrehozni, ahol az ember, a dolgozó a fontos.