fbpx

Mi - Ti

A Jobbik kergeti a kék lepkéket

A Jobbik kergeti a kék lepkéket

A Jobbik az őszi parlamenti ülésszak első napjaiban benyújtja az államfővel szembeni megfosztási eljárást célzó javaslatát - közölte Volner János, az ellenzéki párt frakcióvezetője. A lépést azért kezdeményezik, mert Áder János aláírta az úgynevezett plakáttörvényt és értékelésük szerint ezzel egy nyíltan alaptörvényt sértő intézkedést fogadott el. (http://mti.hu)

A Jobbik nagyon akarja előzni a Fideszt, csak éppen nincs mivel. A Jobbik két lehetőség közül választ: vagy tovább hajtja a kormány ötleteit, vagy valami egészen másba kezd. A kormány azt követelte az EU-tól, hogy fizesse meg a határvédelem költségeinek felét. A Jobbik ráhajtott: ne felét, az egészet! Nem túl eredeti.

Áder lemondatása a másik kategória. Olyan, mint az Európai Bérunió ötlete. Nem lehet megcsinálni, senkit sem érdekel, de egy ideig el lehet vele szórakozni. Ádert nem fogják leváltani, még akkor sem, ha a Jobbik összeáll az MSZP-vel és a DK-val. Ehhez nincs ereje az ellenzéknek. De a legfőbb: az embereket nem érdekli, mert olyan hétköznapi gondjaik vannak, mint a megélhetés. A Jobbik addig is kergeti a kék lepkéket.

Magyar Munkáspárt

KÖVESS MINKET