Munkáspárt programjai

A Magyar Munkáspárt 2019-es európai parlamenti választási programja

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

PayPal adomány

Levelezésem

Hírlevélre feliratkozás

Csatlakozz infólistánkhoz, ahol minden fontos információról értesülhetsz.

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁSHOZ
Ide írd az e-mail címed:

Hírek

Kuba nem hunyászkodik meg az embargó szigorítását célzó intézkedések előtt

A forradalmi kormány nyilatkozata

A Kubai Köztársaság Forradalmi Kormánya a legerőteljesebben visszautasítja az Egyesült Államok kormánya által 2019. június 4-én bejelentett intézkedéseket, amelyekkel még tovább szigorítja azt a több mint 60 éve Kubát sújtó gazdasági embargót, amely a kubai gazdaság számára 2018-ban meghaladta - jelenlegi árakat figyelembe véve – a 134 milliárd dolláros kárt illetve - figyelembe véve a dollár nemzetközi piacon való értékcsökkenését az arannyal szemben - több, mint a 933 milliárd dolláros kárt okozott.

Bővebben ...

Elítéljük az USA Kuba elleni politikáját, Kuba népével vagyunk

Kubai Kommunista Párt

Központi Bizottságának

Havanna

Kedves Elvtársak, barátaink!

A Magyar Munkáspárt a leghatározottabban elítéli az Amerikai Egyesült Államok politikáját, amely arra irányul, hogy külső erővel megsemmisítse a kubai forradalom vívmányait, felszámolja a kubai nép hat évtizedes munkájának eredményeit és rabszolgasorsba kényszerítse Kuba népét.

Bővebben ...

Helyt álltunk, nincs okunk szégyenkezésre!

A Munkáspárt Elnökségének állásfoglalása

1. A Munkáspárt a 2019. évi európai parlamenti választáson megtette azt, ami tőle függött. Összegyűjtött 26 ezer ajánlást, ezzel lehetővé téve, hogy az emberek szavazhassanak rá. Ugyanakkor a többi párttól eltérő programot, baloldali, nemzeti, ellenzéki válaszokat kínált egy olyan időszakban, amikor az európai kapitalizmus válságban van, és a kontinens népei új válaszokat, új megoldásokat várnak.

Bővebben ...

THÜRMER GYULA: „Az Európai Unió az nem a bankoké és nem a milliárdosoké” (videó)

Megadóztatnák a gazdagokat, lezárnák Európa határait és szorosabb együttműködésre törekednének Oroszországgal – ezek a legfontosabb elemei a Magyar Munkáspárt EP választási programjának. Thürmer Gyula szerint kudarc semmiképp nem érheti a Munkáspártot május 26-án, mert már azzal nyertek, hogy indulnak a választáson. Forrás: https://rtl.hu

Bővebben ...

A Magyar Munkáspárt és a Luxemburgi Kommunista Párt közös nyilatkozata

A Magyar Munkáspárt küldöttsége a Luxemburgi Kommunista Párt meghívására 2019. május 8–9. között látogatást tett Luxemburgban. A kétoldalú megbeszéléseken Thürmer Gyula, a Magyar Munkáspárt elnöke és Ali Ruckert, a Luxemburgi Kommunista Párt elnöke kifejezték pártjaik eltökéltségét, hogy tovább fejlesztik kapcsolataikat a marxizmus-leninizmus és a proletár internacionalizmus alapján, a kommunista és munkáspártok nemzetközi együttműködésének keretében.

Bővebben ...