Munkáspárt programjai

A Magyar Munkáspárt programja

Miért van az?

Egy szabályt ismerünk:

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

PayPal adomány

Levelezésem

Hírlevélre feliratkozás

Csatlakozz infólistánkhoz, ahol minden fontos információról értesülhetsz.

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁSHOZ
Ide írd az e-mail címed:

 

Hírek

Függetlenség és stabilitás

Függetlenség és stabilitás

A Munkáspárt Budapesten, a kispesti Kossuth-szobornál és Szolnokon, a Damjanich-szobornál köszöntötte a forradalom és szabadságharc 170. évfordulóját.

Függetlenség és szabadság! – emelte ki a rendezvények szónoka, Thürmer Gyula. Igen, ez 1848 máig érvényes üzenete. A magyar nemzet nagyjai, Széchenyi, Wesselényi és mások reformokat sürgettek. Hidat építettek, bankot szerveztek, felfedezték és hajózhatóvá tették a Balatont.

Bővebben...

Szeressük és támogassuk a nőket! Megérdemlik!

Szeressük és támogassuk a nőket! Megérdemlik!

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja. Köszöntjük e szép napon Magyarország minden asszonyát és lányát. Sok örömet, boldogságot kívánunk. Teljesüljenek vágyaik és álmaik! Tudjuk, hogy a nők ma is sokszor több terhet vállalnak, mint a férfiak, és mégis kevesebb elismerésben részesülnek. Mi, a Munkáspárt azért küzdünk, hogy a dolgozó nők élete könnyebb legyen, kapják meg a társadalomtól mindazt, amire szükségük van. Szeressük és támogassuk a nőket! Megérdemlik!

Bővebben...

Thürmer Gyula a Munkáspárt programjáról

Thürmer Gyula a Munkáspárt programjáról

Thürmer Gyula kifejtette, hogy a Munkáspárt valóságos politikai erőt képvisel, a pártok közül egyedüliként a dolgozó emberek pártja. A közvéleménykutatások nyilvántartják, 1%-on mérik. Beszélt a közelgő választási esélyekről, és a párt programpontjait hangsúlyozta. Forrás: http://heti.tv

Bővebben...