Munkáspárt programjai

A Magyar Munkáspárt programja

Miért van az?

Egy szabályt ismerünk:

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

PayPal adomány

Levelezésem

Hírlevélre feliratkozás

Csatlakozz infólistánkhoz, ahol minden fontos információról értesülhetsz.

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁSHOZ
Ide írd az e-mail címed:

Hírek

Tegyünk rendet a fejünkben! 200 éve született Marx

Karl Marx

200 éve született Karl Marx. Mit köszönhetünk Marxnak? Nos, talán azt, hogy rendet tett a fejünkben. Nem általában az emberek fejében, hanem a munkájukból élő, dolgozó emberek fejében. Eszméket, eszmerendszert adott nekik, útmutatást arra, hogy miként változtathatják meg az életüket, miként teremthetnek olyan világot, ahol a dolgozó ember nem szolga, nem kiszolgáltatott, hanem saját sorsának ura.

Bővebben...

Elítéljük a Szíria elleni imperialista támadásokat

Elítéljük a Szíria elleni imperialista támadásokat

Az európai kommunista és munkáspártok elítélik, hogy az imperialista országok fokozták a Szíriával szembeni agresszivitásukat és kiélezték a Szíria körüli helyzetet. Donald Trump amerikai elnök április 11-én Szíriát vegyi fegyverek alkalmazásával vádolta meg, és azzal fenyegette meg, hogy bombázni fogják az országot. Az Egyesült Államok már korábban is számtalanszor alkalmazta ezt az eszközt. Megnőtt egy széleskörű háború veszélye.

Bővebben...

A Munkáspárt a választásokról

A Munkáspárt a választásokról

A Munkáspárt Elnöksége április 8-án este az alábbi értékelést adta az országgyűlési választásokról:

A Munkáspárt megítélése szerint a Fidesz győzelme megfelelt az előrejelzéseknek. A választók többsége értékelte, hogy a kormány az elmúlt években sok társadalmi csoportnak adott valamit, függetlenül attól, hogy senki sem kapott annyit, amennyit akart, és amennyire szüksége van. A társadalom jelentős része fontosnak tartotta, hogy Magyarországon stabilitás van.

Bővebben...

Ha most nem fontos a nép, mi lesz később? (videó)

Fehérvári Zsolt István

Kampányismertető beszélgetésre hívta meg az Angyalföldi kábeltelevízió a 11-es OEVK jelöltjeit. Mint az a beszélgetésben is elhangzott, a megjelenéssel csak a Munkáspárt jelöltje tisztelte meg a műsort és a Választópolgárokat. Ezek után jogosan tehető fel a kérdés: Ha most nem fontos a nép, mi lesz később?

Bővebben...