Munkáspárt programjai

A Magyar Munkáspárt programja

Miért van az?

Egy szabályt ismerünk:

Hírlevélre feliratkozás

Csatlakozz infólistánkhoz, ahol minden fontos információról értesülhetsz.

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁSHOZ
Ide írd az e-mail címed:

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

PayPal adomány

Levelezésem

Hírek

A Munkáspárt mindig a dolgozó emberek mellett volt

A Munkáspárt mindig a dolgozó emberek mellett volt

A Munkáspárt az elmúlt hetekben következetesen támogatta a szakszervezetek követelését. A párt 27. kongresszusán az Elnökség a Fejér megyei szervezet kezdeményezését is figyelembe véve javasolta, hogy a kongresszus fejezze ki szolidaritását a tüntetéssel. A kongresszus nyilatkozatot fogadott el, és megbízta Fehérvári Zsoltot, a KB tagját, aki maga is szakszervezeti aktivista, hogy adja át a tüntetés szervezőinek a szolidaritási nyilatkozatot.

Bővebben...

Csatatér (videó)

Csatatér

Az ellenzék közös polgármesterjelöltjét támadja a Munkáspárt a XV. kerületben, ahol vasárnap tartanak időközi választást. A párt jelöltje kedden tüntetést is szervezett, mert úgy véli, ha a jelenlegi alpolgármester nyer, akkor veszélybe kerülnek a fejlesztések. Kerezsi László szerint csak egy valódi baloldali párt tudja garantálni, hogy modern, élhető városrésszé váljon a XV. kerület. Forrás: https://hirtv.hu

Bővebben...

Megoldjuk, apa!

Máté T. Gyula

Bocsássanak meg, hogy e héten nem világrengető eseményekről írok. De most, ebben a pillanatban számomra nincs és nem is lehet fontosabb.

Az internet már világgá repítette a hírt. Vasárnap örökre elment egy újságíró, Máté T. Gyula. Fiatalon, alig 44 évesen. A világnak egy újságíró volt. Nekem a fiam volt.

Mindenki másként éli meg gyászát. Van, aki kikiabálja magából, üvöltve a fájdalomtól. Van, aki kisírja az elkeseredettséget, bízva, hogy a könnyek visszahozhatják azt, akit elvesztettünk.

Van, aki kiírja magából. Akadozva, fájdalommal, könnyekkel. Nézzék el nekem, hogy én most ezt teszem.

Bővebben...

Örüljünk vagy sírjunk?

Örüljünk vagy sírjunk?

Az Európai Parlament elfogadta a Sargentini-jelentést. A kormány a migránspárti erők kicsinyes bosszújaként értékeli. Az ellenzék örömünnepet ül, mondván, hogy Európa nekik adott igazat.

Bővebben...

Újabb történelmi választás előtt Magyarország

Újabb történelmi választás előtt Magyarország
Az újpalotai piacon tartotta a fővárosi augusztus 20-i rendezvényét a Munkáspárt. Szent István nagy államférfi volt, nagyot alkotott, a magyar államot. István döntését, választását mai szemmel nézve is igazoltnak, jónak, helyesnek látjuk. -emelte ki Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke.

Bővebben...