Képeslapküldés

Képeslapküldés

Munkáspárt programjai

A Magyar Munkáspárt programja

Miért van az?

Egy szabályt ismerünk:

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

PayPal adomány

Levelezésem

Hírlevélre feliratkozás

Csatlakozz infólistánkhoz, ahol minden fontos információról értesülhetsz.

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁSHOZ
Ide írd az e-mail címed:

Mind szorosabb kapcsolatot az Eurázsiai Unióval!

Mind szorosabb kapcsolatot az Eurázsiai Unióval!

A kérdés ugyanaz, mint ezeréve, István korában. – hangoztatta Thürmer Gyula a Munkáspárt augusztus 20-i rendezvényén. Miként menekülhet meg a magyar? Túléljük-e a mai világot?

Állítsuk meg a tehetségekkel való pazarlást! A tehetséges fiatal tanulhasson, segítse a társadalom! Az egészségünk a köz ügye legyen, és ne a pénztárcánk függvénye! A magyar ipart, a magyar termelést fejlesszük, ne a külföldi autógyárakat pénzeljük! A mezőgazdaságot adjuk vissza az országnak, a falunak! A vidéki életet tegyük gazdaggá, vonzóvá!

Boldogulásunkat az Európai Unión kívül kell megtalálni. Az EU-ban nem azt termeljük, amire szükség és amihez értünk, hanem azt, amit engednek és amit megvesznek. Kezdjük el új alternatívák feltárását. A jövő évtizedek biztonságát az Eurázsiai Unióval való szorosabb kapcsolat, az Eurázsiai Unióhoz való csatlakozásunk teremheti meg. A folyamat nem egy perc alatt valósul meg. Az EU tagjaként Magyarország törekedjen a keleti és a déli nyitásra, az Eurázsiai Unióval való mind szorosabb kapcsolatra!