Képeslapküldés

Képeslapküldés

Munkáspárt programjai

A Magyar Munkáspárt programja

Miért van az?

Egy szabályt ismerünk:

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

PayPal adomány

Levelezésem

Hírlevélre feliratkozás

Csatlakozz infólistánkhoz, ahol minden fontos információról értesülhetsz.

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁSHOZ
Ide írd az e-mail címed:

Elítéljük az Amerikai Államok Szervezetének beavatkozását Venezuela belügyeibe

Elítéljük az Amerikai Államok Szervezetének beavatkozását Venezuela belügyeibe

A Magyar Munkáspárt mély felháborodással értesült azokról a törvénytelen és jogtalan támadásokról, amelyeket Luis Almagro, az Amerikai Államok Szervezetének (OAS) főtitkára intézett Venezuela alkotmányosan és törvényesen megválasztott kormánya, valamint elnöke, Nicolás Maduro ellen.

A Magyar Munkáspárt a venezuelai nép mellett áll. Támogatja a Venezuelai Bolivári Köztársaság kormányának és népének küzdelmét az imperialista beavatkozás ellen. Szolidárisunkat fejezzük ki a venezuelai dolgozók tiltakozó tüntetéseivel, amelyeket e napokban országszerte tartanak.

Venezuela népe és kormánya a rendkívül nehéz körülmények ellenére mindent megtesz az ország, a gazdaság normális működéséért. Emberfeletti erőfeszítéseket tesz azért, hogy az embereknek legyen mit enni, legyen, hol dolgozniuk és lakniuk. Venezuela kormánya biztosítja az alkotmányos rendet, működteti az állami intézményeket.

Szilárd meggyőződésünk, hogy a venezuelai nép jövőjének és független nemzeti létezésének egyetlen útja van: a Bolivári Forradalom folytatása. Venezuela csak ezen az úton őrizheti meg függetlenségét és biztosíthatja az emberek boldogulását.

Az Amerikai Államok Szervezete nem először avatkozik egy független ország belügyeibe. Ez a politika azonban ellentmond a szervezet törvényeinek, és durván sérti a többi tagállam érdekeit.

Mi, magyar emberek, magyar dolgozók nem maradhatunk némák, amikor a forradalmi venezuelai nép ellenállását akarják megtörni. Az imperialista erők támadásai a venezuelai nép ellen a mi harcunkat is megnehezítik, amit a kapitalista kizsákmányolás, a pénz uralma ellen folytatunk.

Felhívjuk a Munkáspárt minden tagját és barátait: fejezzék ki szolidaritásukat Venezuela népével!

Budapest, 2017. március 27.

Magyar Munkáspárt Elnökség