Képeslapküldés

Képeslapküldés

Munkáspárt programjai

A Magyar Munkáspárt programja

Miért van az?

Egy szabályt ismerünk:

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

PayPal adomány

Levelezésem

Hírlevélre feliratkozás

Csatlakozz infólistánkhoz, ahol minden fontos információról értesülhetsz.

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁSHOZ
Ide írd az e-mail címed:

A Mi szavunk a Tiétek ellen

Szerbia: semlegesnek maradni és a NATO-t is szeretni?

Szerbia: semlegesnek maradni és a NATO-t is szeretni?

Vucic szerb elnök a Jens Stoltenberg NATO-főtitkárral folytatott megbeszélésén azt kérte, hogy ne csökkentsék a katonai szervezet erőinek számát Koszovóban és Metóhiában. Kijelentette, országa katonailag továbbra is semleges kíván maradni, a NATO-val ugyanakkor folytatni szándékoznak a kölcsönösen előnyös együttműködést. A NATO kivételesen fontos szerepet játszik a népünk és szent helyeink biztonságának garantálásában" - hangsúlyozta. (www.mti.hu)

Bővebben...

EU-Lengyelország: kegyetlen harc a piacokért

EU-Lengyelország: kegyetlen harc a piacokért

A lengyelországi helyzetről beterjesztett két határozattervezet közül a szigorúbbat fogadta el szerdán az Európai Parlament plenáris ülése. A szavazást követően az EP elkezdheti előterjeszteni az uniós alapszerződés hetedik cikke szerinti eljárás megindítását a lengyel kormánnyal szemben. Korábban Magyarországgal szemben is történt hasonló kezdeményezés. www.mti.hu

Bővebben...

Jó kapcsolatokat Latin-Amerikával!

Jó kapcsolatokat Latin-Amerikával!

Az új világrendben Latin-Amerika egyre jobban teljesít, és ha egy olyan nyitott gazdaságú ország, mint Magyarország szintén jól akar teljesíteni, az egyre gyorsabban fejlődő Latin-Amerikával hatékony és jó kapcsolatokat kell kiépítenie - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Budapesten. http://www.kormany.hu)

Bővebben...

Gyártsunk ismét magyar hajókat!

Gyártsunk ismét magyar hajókat!

A hazai hajógyártással és javítással foglakozó vállalkozások száma 2012 óta tovább csökkent. Amíg 2012-ben 170 ilyen profilú vállalkozás működött az országban, addig jelenleg csak 144. Árbevétel tekintetében mutatkozik meg igazán, hogy mennyire apróra zsugorodott a szektor, hiszen a vizsgált időszak legjobb évében is mindössze 4,7 milliárd forint bevételt tudtak elérni az ilyen profilú cégek, és ez 2016-ra 3,1 milliárd forintra csökkent. (http://nemzeti.net)

Bővebben...

Fidesz-MSZP-Jobbik összeborulás: kizárni a népet a parlamentből!

Fidesz-MSZP-Jobbik összeborulás: kizárni a népet a parlamentből!

Ha egy állami kampánytámogatásban részesülő párt az országgyűlési választáson egyszázalékos eredményt sem ér el, köteles visszafizetni az államtól kapott kampánypénzt - döntött a parlament a kampányfinanszírozási törvény módosításával. A fideszes Gulyás Gergely és Répássy Róbert - kétharmados támogatást igénylő - előterjesztését 184 kormánypárti, szocialista és jobbikos igen szavazattal, 2 nem ellenében, 4 tartózkodás mellett fogadta el a Ház. (http://mti.hu)

Bővebben...

Disznóság!

Disznóság!

Átlagosan 17 százalékkal lett magasabb a kötelező, adta hírül a Netrisk. A biztosítási portál több mint 200 ezer autós egyedi adatait elemezve jutott erre az eredményre, mely már véglegesnek tekinthető.  A díjértesítőnek november 11-ig kellett megérkeznie az érintettekhez: aki nem kapott ilyet, mielőbb kérjen segítséget alkuszától vagy jelenlegi kgfb-biztosítójától. (http://mfor.hu)

Bővebben...

Egyre drágabb egy falat is

Egyre drágabb egy falat is

Az élelmiszerek ára 3,3%-kal emelkedett, ezen belül a vaj, vajkrém 17,3, a sajt 8,1, a sertéshús 6,4, a kenyér 6,0, a kávé 5,6, a párizsi, kolbász 5,3, a tojás 4,6%-kal drágult. A baromfihús ára 12,8%-kal csökkent. A legnagyobb mértékben, átlagosan 6,8%-kal a szeszes italok, dohányáruk drágultak. A szolgáltatások ára 1,6, a háztartási energiáé 1,3, ez utóbbin belül a tűzifáé 11,6%-kal magasabb lett, míg az elektromos energia, vezetékes gáz és távfűtés ára nem változott. Az egyéb cikkek (gyógyszerek, járműüzemanyagok, illetve lakással, háztartással és testápolással kapcsolatos, valamint kulturális cikkek) ára átlagosan 0,8, ezen belül a járműüzemanyagoké 1,3%-kal emelkedett. A ruházkodási cikkekért 0,3, a tartós fogyasztási cikkekért 0,1%-kal kellett többet fizetni. (http://www.ksh.hu)

Bővebben...

Mit súgott Putyin Trump fülébe?

Mit súgott Putyin Trump fülébe?

Oroszország kész új fejezetet nyitni az Egyesült Államokhoz fűződő kapcsolatában, és baráti viszonyt ápolni vele, de rendezni kell a biztonságot érintő régi problémákat, amelyek elsősorban a stratégiai támadófegyverek csökkentéséről és korlátozásáról szóló egyezményekre, illetve a közepes és kis hatótávolságú rakétákra vonatkoznak - jelentette ki Vlagyimir Putyin szombaton a vietnami Danangban. (http://www.hirek.sk)

Bővebben...