Munkáspárt programjai

A Magyar Munkáspárt programja

Miért van az?

Egy szabályt ismerünk:

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

PayPal adomány

Levelezésem

Hírlevélre feliratkozás

Csatlakozz infólistánkhoz, ahol minden fontos információról értesülhetsz.

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁSHOZ
Ide írd az e-mail címed:

A Mi szavunk a Tiétek ellen

A parlament magyar, nem kell rá EU-zászló!

A parlament magyar, nem kell rá EU-zászló!

A Fodor Gábor vezette Liberális Párt a magyar néphez fordult: “Liberális, magyarként büszkék vagyunk arra, hogy az Európai Unió állampolgárai is vagyunk, és meggyőződésünk, hogy az EU alapértékeit szimbolizáló zászlónak ott lenne a helye a Parlament épületén, a magyar zászló mellett. Ennek érdekében aláírásgyűjtésbe kezdünk.” (http://liberalisok.hu)

Bővebben...

Nagyot tett az operettért, mégis odadobták a kutyáknak

Nagyot tett az operettért, mégis odadobták a kutyáknak

Rendkívüli felmondással elbocsájtotta Kerényi Miklós Gábort az Operettszínház. Kerényi Miklós Gábor, az Operettszínház korábbi igazgatója 2017 novemberében kérte nyugdíjazását, majd az intézmény jelenlegi vezetője felmentette a munkavégzés alól, miután többen bántalmazással, fenekeléssel, zaklatással vádolták. A vádlók közül a nevét csak Maros Ákos egykori táncos vállalta, aki arról számolt be, Kerényi többször rácsapott a fenekére egy vállfából letört pálcával. Czapáry Veronika írónő azt állította, ő tizenegy olyan emberről tud, aki azt állítja, Kerényi molesztálta őket, de legtöbbjük név nélkül sem vállalta, hogy elmondja a történetét, és végül az Operettszínház által indított vizsgálat sem bizonyított szexuális visszaéléseket, ahogyan Kerényi is tagadja, hogy amit tett, annak köze lenne ilyesmihez. (http://szinhaz.hu)

Bővebben...

A szerbek Sorossal egyezkednek Orbán háta mögött?

A szerbek Sorossal egyezkednek Orbán háta mögött?

“Alexander Soros úrral beszéltünk Szerbiának az Európai Unióhoz vezető útjáról, a vállalkozói kedv ösztönzéséről, a romák helyzetéről Szerbiában,” – adta tudtul Aleksandar Vučić szerb elnök irodája arról a találkozóról, amelyet a szerb elnök folytatott   Alexander Sorossal, a Nyílt Társadalom Alapítványok alelnökével, Soros György fiával. (https://vucic.rs/vesti/)

Bővebben...

A magyar katona a hazát védje, és ne más népek elnyomója legyen!

A magyar katona a hazát védje, és ne más népek elnyomója legyen!

Már több mint egy hónapja a koszovói műveleti területen teljesítenek szolgálatot az MH KFOR Kontingens 18. váltásának első, azaz „Alpha” századának katonái. A század teljes állománya az elsők között érkezett meg a műveleti területre, elsőként tettek sikeres a FOC (Full Operational Capability – Teljes Hadműveleti Képesség) vizsgát, illetve elsőként kezdték meg a járőr- és készenléti szolgálatokat. (www.honvedelem.hu)

Bővebben...