Munkáspárt programjai

A Magyar Munkáspárt programja

Miért van az?

Egy szabályt ismerünk:

Hírlevélre feliratkozás

Csatlakozz infólistánkhoz, ahol minden fontos információról értesülhetsz.

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁSHOZ
Ide írd az e-mail címed:

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

PayPal adomány

Levelezésem

A Mi szavunk a Tiétek ellen

Isztanbul: új típusú találkozóra készülnek az európai munkáspártok

Isztanbul: új típusú találkozóra készülnek az európai munkáspártok

Isztanbulban tanácskoznak az Európai Kezdeményezésben résztvevő európai kommunista és munkáspártok.  A Török KP kezdeményezésére létrejött találkozón megemlékeznek a Kommunista Internacionálé létrejöttének 1oo. évfordulójáról és elemzik a munkásmozgalom százéves harcának több tapasztalatát. A Tanácsköztársaság máig érvényes tanulságairól Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke szól. (https://www.initiative-cwpe.org/)

Bővebben ...

Készüljünk a háborúra és örüljünk is neki!

Készüljünk a háborúra és örüljünk is neki!

Rendkívüli jelentőséggel bír, hogy a NATO-tagországok védelmi miniszteri ülésének keretében Szlovéniával, Horvátországgal és Szlovákiával együttműködési megállapodást írt alá Magyarország a regionális különleges műveleti erők komponensparancsnokságának létrehozásáról - közölte a honvédelmi miniszter. (www.honvedelem.hu)

Bővebben ...

Pompeo belegyalogolt a magyar-kínai viszonyba?

Pompeo belegyalogolt a magyar-kínai viszonyba?

Kína visszautasítja az USA azon törekvését, hogy nyomást gyakoroljon szövetségeseire és lebeszélje őket a kínai technikai eszközök használatáról. – jelentette ki a kínai külügyminisztérium szóvivője, reagálva Pompeo amerikai külügyminiszter budapesti kijelentésére. A kínai fél szerint Szijjártó Péter magyar külügyminiszter „független, fair és objektív” álláspontot foglalt el.  Kína reméli, hogy más államok beavatkozás nem fogja károsítani vagy megszakítani a magyar-kínai kapcsolatokat. (http://en.people.cn)

Bővebben ...

Emelt fővel állhattak fel

Emelt fővel állhattak fel

Elkezdték újraépíteni a magyar-amerikai kapcsolatrendszer harmadik pillérét, a politikai kapcsolatokat - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten, miután amerikai kollégájával egyeztetett. Pompeo találkozott Orbán Viktor miniszterelnökkel és Benkő Tibor honvédelmi miniszterrel. (www.mti.hu)

Bővebben ...