Munkáspárt programjai

Kádár János megemlékezés 2018 július 07-én, szombaton. Gyere el, várunk! Hozd el a családodat, hívd el ismerőseidet! Mindenkinek itt a helye, akinek jó volt a szocializmus, aki becsülte Kádár Jánost!

Kádár János

Kádár János

A Magyar Munkáspárt programja

Miért van az?

Egy szabályt ismerünk:

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

PayPal adomány

Levelezésem

Hírlevélre feliratkozás

Csatlakozz infólistánkhoz, ahol minden fontos információról értesülhetsz.

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁSHOZ
Ide írd az e-mail címed:

A Mi szavunk a Tiétek ellen

5 milliós miniszteri fizetés? A kormány szembe köp bennünket!

5 milliós miniszteri fizetés? A kormány szembe köp bennünket!

Többszörösére emelkedhet a miniszterek fizetése a 2019-es költségvetés megalapozásáról szóló törvényjavaslat alapján. Az eddigi gyakorlat helyett, ami a köztisztviselők illetményéhez kötötte a miniszteri javadalmazást, új szabály alapján állapíthatják majd meg a kormánytagok bérét: a miniszter maximum annyit kereshet, amennyit a minisztériuma alá tartozó állami cég vezetője. Ez akár havi 5 millió is lehet. (https://index.hu)

Bővebben...

Jobb fizetést akarsz? Harcolj érte!

Jobb fizetést akarsz? Harcolj érte!

A bérek visszafogásának költségvetését nyújtotta be szerdán a pénzügyminiszter a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) álláspontja szerint. A jövő évi büdzsé tervezetében átlagosan 8,8 százalékos béremeléssel számolnak, míg az idén ez 10,7 százalék volt. Ráadásul az állam rossz gazdának is bizonyul, mert a versenyszférában nettó 9,3, míg a közszférában 7,3 százalékkal emelkedhetnek a jövedelmek. (https://szakszervezetek.hu)

Bővebben...

Emberevő törvény

Emberevő törvény

Az Oroszországi Föderáció Kommunista Pártja országos akciót indított a nyugdíjkorhatár növelése ellen. A Medvegyev-kormány a nyugdíjkorhatárt a férfiaknál 60-ról 65-re, a nőknél 55-ről 60-ra akarja emelni. Oroszországban a férfiak 43 százaléka nem éli meg a 65 éves életkort, a nők 25 százaléka pedig a 63 évet. A törvény egész társadalmi csoportokat semmisít meg, igazi emberevő törvény. (www.kprf.ru)

Bővebben...

Nem tudsz mit mondani a máról, rúgj bele a múltba!

Nem tudsz mit mondani a máról, rúgj bele a múltba!

Lyukaszászló-adományozó akcióval szeretné elérni az antikommunista követelések politikai napirendre tűzését Pongrátz András, néhai Pongrátz Gergely szintén szabadságharcos testvére és Novák Előd korábbi jobbikos politikus. Ez lehet a Mi Hazánk mozgalom első nagy akciója - hangoztatták sajtótájékoztatójukon, amelyet vasárnap Budapesten, Pongrátz Gergely zuglói mellszobránál tartottak. A mozgalom június 23-ára tervezett zászlóbontását Toroczkai László ásotthalmi polgármester az elmúlt héten közösségi oldalán jelentette be. (www.mti.hu)

Bővebben...