Munkáspárt programjai

A Munkáspárt programja

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

PayPal adomány

Levelezésem

Hírlevélre feliratkozás

Csatlakozz infólistánkhoz, ahol minden fontos információról értesülhetsz.

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁSHOZ
Ide írd az e-mail címed:

A Mi szavunk a Tiétek ellen

Az extraprofitért mindenre képesek

Az extraprofitért mindenre képesek

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén jóváhagyta az online piacterek átláthatóságát javító, valamint a termékek kettős minőségével szembeni hatékonyabb fellépést lehetővé tevő előírásokról szóló, uniós fogyasztóvédelmi szabályokat megerősítő megállapodást - közölte az uniós parlament szerdán. (www.mti.hu)

Bővebben ...

Zöld jelzés a Belgrád-Budapest-vasútvonalnak

Zöld jelzés a Belgrád-Budapest-vasútvonalnak

Hamarosan aláírhatják a Budapest-Belgrád-vasútvonal korszerűsítésére vonatkozó építési szerződéseket - közölte Orbán Viktor pénteken a Kína-Közép-Kelet-Európa (KKE) együttműködés Dubrovnikban zajló csúcstalálkozóján.  A kormányfő kifejtette: tekintettel a mély és átfogó világgazdasági és világpolitikai változásokra, meggyőződése, hogy a Kína-Közép-Kelet-Európa (KKE) együttműködési formátum megtartása valódi európai érdeket szolgál. (www.mti.hu)

Bővebben ...

Támogasson egy aláírással!

Támogasson egy aláírással!

A Munkáspárt szervezetei az elmúlt héten országszerte gyűjtötték az ajánlásokat az EP-választásra. Az első eredmények jók, de még sok munka van hátra. Szervezeteink, párttagjaink mindenütt bizakodók. De kitartásra van szükség. Ne kíméljük magunkat! Meg kell lennie a 20 ezer érvényes ajánlásnak! Sok ember szívesen támogatja a Munkáspártot. Bátran meg kell szólítani mindenkit: támogasson egy aláírással!

Bővebben ...

Soha többet!

Soha többet!

Hetvenöt évvel ezelőtt, 1944. április 5-én lépett hatályba a Sztójay Döme által vezetett magyar kormány azon minisztertanácsi rendelete, amelynek értelmében minden, hat évesnél idősebb zsidónak sárga csillagot kellett viselnie az otthonán kívül. A szégyenletes intézkedéssel Magyarország a legsötétebb középkorba lépett vissza, hiszen ez a megkülönböztető jelzés a középkorra volt jellemző. (www.mazsihisz.hu)

Bővebben ...