fbpx

Mi - Ti

A Munkáspárt nem kamupárt

A Munkáspárt nem kamupárt

Elfogadta a parlament a kampányfinanszírozási törvény módosítását. Így az egyéni jelöltekhez hasonlóan mostantól a pártoknak is kötelező visszafizetniük az államtól kapott kampánypénzt, ha a választásokon nem érik el az 1 százalékot. Az előterjesztők szerint így lehet a “kamupártokat” megfogni. (http://nepszava.hu)

A Munkáspárt nem kamupárt, hanem a dolgozó emberek érdekeinek kifejezője. – jelentette ki Thürmer Gyula. Mi mindennap az emberek mellett vagyunk. Mintegy kétszáz időközi választáson indultunk.

A Munkáspárt nem azért indul a választáson, hogy állami pénzhez jusson, hanem azért, hogy a sok-sok gonddal küzdő emberek érdekeit képviselje. A Munkáspárt a 106 választókerület túlnyomó többségében biztosan fog jelölttel rendelkezni. 2014-ben 33 jelölttel kaptunk 0,56 százalékot. Háromszor ennyi jelölttel várhatóan többet kapunk.

Erre azonban nincs garancia, mivel a Munkáspártot folyamatosan elzárják a médiától. A párt vezető szervei időben döntenek arról, hogy vállalják-e a kockázatot vagy sem.

A Munkáspárt nem kap állami támogatást, mint sok más párt, Sorostól sem kapunk pénzt, mint mások. A párt szerényen, de fenntartja magát. A Munkáspárt egy éve gyűjt a választási alapra. Saját erőből fedezni fogjuk a jelöltállítás költségeit, és ami marad, azt a kampányra fordítjuk.

Magyar Munkáspárt

KÖVESS MINKET