Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

PayPal adomány

Levelezésem

Munkáspárt programjai

A Magyar Munkáspárt programja

Miért van az?

Egy szabályt ismerünk:

Hírlevélre feliratkozás

Csatlakozz infólistánkhoz, ahol minden fontos információról értesülhetsz.

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁSHOZ
Ide írd az e-mail címed:

Nincs ingyen vacsora! Csak az lesz a miénk, amiért megharcolunk!

Nincs ingyen vacsora! Csak az lesz a miénk, amiért megharcolunk!

November 7-e a Nagy Októberi Szocialista Forradalom ünnepe. A világban számos helyen megemlékeznek róla. A Munkáspárt a székházában tartott ünnepségen idézte fel a Nagy Október emlékét. (www.aszabadsag.hu)

A mai kapitalizmusról szólva Fehérvári Zsolt, a KB tagja kijelentette: „Nem jó az a rendszer, ahol a munka csak rabszolgaság eleme és nem a biztos megélhetésé. Nem jó az a rendszer, ahol csak addig vagy értékes a hatalom számára, amíg erődet áruba tudod adni részére. Nem jó az a rendszer, ahol csak akkor gyógyítanak meg, ha van rá pénzed, anélkül pedig beállhatsz a végtelen sorok valamelyikébe.

Üzenjük a hatalomnak, hogy egyszer elég lesz! Egyszer összefogunk, újra megszólalnak a kürtök, újra eldörren az a bizonyos ágyú a Mi Auróránkon is!  De addig nekünk is sok dolgunk van! Újra kell ébreszteni az emberek fejében a szocializmus eszméjét. Újra, meg újra el kell mondani az embereknek, hogy a tőke nem adja olcsón magát! Nincs ingyen vacsora! Csak az lesz a miénk, amiért megharcolunk! …mert harcolnunk kell!”