Munkáspárt programjai

A Magyar Munkáspárt 2019-es európai parlamenti választási programja

Fogjunk össze a jövőnkért

Támogatni kívánom anyagilag a Munkáspártot

Megjelent A Szabadság legújabb száma: Megjelent A Szabadság legújabb száma:

PayPal adomány

Levelezésem

Hírlevélre feliratkozás

Csatlakozz infólistánkhoz, ahol minden fontos információról értesülhetsz.

HÍRLEVÉLRE VALÓ FELIRATKOZÁSHOZ
Ide írd az e-mail címed:

Elektronikus jegyrendszer: csinálja már meg valaki!

Elektronikus jegyrendszer: csinálja már meg valaki!

A főváros az állammal közösen fejezi be a budapesti elektronikus jegyrendszer projektet - közölte Tarlós István főpolgármester kedden az ATV Egyenes beszéd című műsorában. A főpolgármester elmondta: megegyezett Pintér Sándor belügyminiszterrel, valamint Palkovics László innovációs és technológiai miniszterrel, hogy a főváros projektje rákapcsolódik a nemzeti elektronikus jegyrendszerre. A projektet valószínűleg elveszik a Budapesti Közlekedési Központtól (BKK) - tette hozzá.
Tarlós István azt mondta: az állammal közösen fejezik be a projektet, ami "által még jobb lesz, mint lett volna". A projekt 2021-re készen lesz - tette hozzá. (www.mti.hu)

Elektronikus jegyrendszer a világ számos országában működik. Nem csináltak belőle nagy ügyet. Tudták, hogy kell, ezért megcsinálták. Magyarországon két dolog miatt nem megy előre. Egyrészt, mindenki keresni akar rajta, kevesebbet vagy többet, de keresni. Másrészt, a különböző párt-és állami szervek, érdekcsoportok háborúja folyik. Harmadrészt, minél nagyobb egy párt hatalma, annál nagyobb a veszélye annak, hogy hozzá nem értő emberek kerülnek a gépezetbe. Könyörgünk, mindegy, hogy ki, de valaki csinálja már meg!