fbpx

Mi - Ti

Újabb választásokon vettünk részt

Újabb választásokon vettünk részt

Az eddigi alpolgármester, Husvéth Imre (független) lett a Fejér megyei Alsószentiván polgármestere. Berényi Béla, a Munkáspárt jelöltje 1,82 százalékot szerzett.

Négyessy Katalin, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte meg Szentendrén az időközi választást. Négy jelöltre adhattak le szavazatot a választók, a nyertes fideszes jelölt mellett Helyes Imre, a Társaság az Élhető Szentendréért (TESZ) jelöltje, akit a parlamenti ellenzéki pártok támogattak. Pálmai Ferenc, a Magyar Munkáspárt jelöltje pedig a szavazatok 0,3 százalékát kapta.

Badacsonytördemic településen a függetlenként induló Horváth Zoltán nyerte a vasárnapi időközi polgármester-választást. A Munkáspárt jelöltje, Fehérvári Zsolt István nem kapott szavazatot. (http://mti.hu)

Az időközi választásokon való részvétel konkrét, semmivel sem pótolható lehetőséget ad a Munkáspártnak. Olyan településeken mutatjuk be a Munkáspártot, ahol nem ismernek bennünket, sőt nem is jártunk még ott. Gyakoroljuk az ajánlások gyűjtését, a szervezett munkát. Támogatókat szerzünk a 2018-as választásokra. Jelöltjeink és szervezeteink ezúttal is helytálltak. Elismerés és köszönet illeti őket.

Magyar Munkáspárt

KÖVESS MINKET