fbpx

Balszemmel

Thürmer Gyula - Balszemmel

Nem tudom, hogy a tisztelt olvasó felfigyelt-e a hírre: Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke lemondott tisztségéről és belép a DK-ba.

A bejelentés nem rázta meg a tőzsdét. A miniszterelnököt sem ébresztették fel álmából a médiafigyelői.  A Dobrev-Gyurcsány páros sem döbbent meg a meglepetéstől, hiszen Kordás úr régi megbízható katona, aki a Gyurcsány-érában volt már államtitkár is. Megaztán az ilyen kilépés-belépés ügyeket szokás előre lezsugázni. Már csak a pénz miatt is.

Thürmer Gyula - Balszemmel

Nem szeretem az ellenzéki előválasztási hercehurcát. Amerikában az amerikaiaknak találták ki, akik elhiszik, hogy ettől nagyobb a demokrácia. Nem az! Ugye, Önök sem felejtették el, hogy Biden némi csalafintasággal, mondhatnánk, csalással lett az Egyesült Államok elnöke?

Thürmer Gyula - Balszemmel

Vannak, akik egy „új Marx”, egy „új Lenin” megjelenésétől várják a kapitalizmus elleni harc megújulását.  Vannak, akik a klasszikusokat átmásolják a mára. Vannak, akik nem olvassák sem Marxot, sem Lenint, de a Facebook kényelmes világából osztják világmegváltó ötleteiket.

Thürmer Gyula - Balszemmel

A DK, pontosabban szólva a Gyurcsány-Dobrev páros hétvégi kampánynyitója megdöbbentő és elrettentő volt. Ők már nem beszélnek választásról, nem beszélnek demokratikus játékszabályokról. A meghirdetett cél az ellenfél, a Fidesz-KDNP, az Orbán-kormány totális megsemmisítése.

Thürmer Gyula - Balszemmel

Így változik a világ! Az amerikaiak kudarcáról beszélnek ma sokan olyanok is, akik az elmúlt két évtizedben egy rossz szót sem mondtak az afganisztáni háborúról. Azokról már nem is beszélve, akik a magyar parlamentben rendre megszavazták a magyar hadsereg részvételét az USA és a NATO akciójában.  Mert bizony megszavazták!

Magyar Munkáspárt

KÖVESS MINKET