fbpx

Balszemmel

Thürmer Gyula - Balszemmel

A mostani hét legtöbbet ígérő eseménye vitathatatlanul az „Egy övezet, egy út” programban együttműködő országok csúcsértekezlete Pekingben.

Thürmer Gyula - Balszemmel

,,A következő háborúnak úgy kell kinéznie, hogy nem vívjuk azt meg!” – nyilatkozta a Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter úr minap.

Zseniális! Hogy miért nem küldött a teremtő ilyen államférfit a 20. század két világháborúja előtt? Akkor nem lett volna pusztítás, nem halt volna meg sokmillió ember, nem lett volna Trianon! Szóval, legyen háború, de olyan, amit nem vívunk meg!

Thürmer Gyula - Balszemmel

A budapesti demográfiai csúcs fontos üzenetet küldött a világnak: család és gyermek nélkül nincs jövő! Egyetértek!

A konzervatív felszólalók azt is világossá tették, hogy a megoldás a konzervatív politika győzelme a liberálisok felett. Ezzel már vitatkoznék!

Thürmer Gyula - Balszemmel

Fogytán az állam pénze, egyesek szerint már nagyon a végén járnak. Nem tudni, mi lesz a vége, de magunk között szólva a holnap nem kecsegtet sok jóval.

Odaföntről persze elmagyarázzák az okokat. 2010-ig Gyurcsányék a szakadék felé vezették az országot, majd jött az amerikai válság, a covid, a rossz háború és az EU még rosszabb reagálása. Az EU se adja oda azt a pénzt, ami nekünk járna.

Thürmer Gyula - Balszemmel

Új korba lépünk.  Az új kort új mércével mérjük. A fejlődést a bicikli utak hosszával és a karók számával mérjük. Ez, kérem, abszolúte demokratikus, mivel átlátható, illetve EU-nyelven mondva, transzparens. Ott van az utakon, mindennap felbukhatsz bennük.

Magyar Munkáspárt

KÖVESS MINKET