fbpx

Balszemmel

Thürmer Gyula - Balszemmel

A budapesti demográfiai csúcs fontos üzenetet küldött a világnak: család és gyermek nélkül nincs jövő! Egyetértek!

A konzervatív felszólalók azt is világossá tették, hogy a megoldás a konzervatív politika győzelme a liberálisok felett. Ezzel már vitatkoznék!

Thürmer Gyula - Balszemmel

Fogytán az állam pénze, egyesek szerint már nagyon a végén járnak. Nem tudni, mi lesz a vége, de magunk között szólva a holnap nem kecsegtet sok jóval.

Odaföntről persze elmagyarázzák az okokat. 2010-ig Gyurcsányék a szakadék felé vezették az országot, majd jött az amerikai válság, a covid, a rossz háború és az EU még rosszabb reagálása. Az EU se adja oda azt a pénzt, ami nekünk járna.

Thürmer Gyula - Balszemmel

Új korba lépünk.  Az új kort új mércével mérjük. A fejlődést a bicikli utak hosszával és a karók számával mérjük. Ez, kérem, abszolúte demokratikus, mivel átlátható, illetve EU-nyelven mondva, transzparens. Ott van az utakon, mindennap felbukhatsz bennük.

Thürmer Gyula - Balszemmel

A szocialista kor utánozhatatlan humoristája, Hofi Géza az úriszabók példáján tanította nekünk a politika nagy igazságát: „ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk.”

Thürmer Gyula - Balszemmel

Mindig európai ember akartam lenni. A Fazekasban imádtam Kosztolányit. Csodáltam. Európa szinte minden nagy nyelvén beszélt, s titokban reméltem, hogy egyszer talán nekem is sikerülhet. „Egy új világ kezdődik minden nyelv küszöbén” – vallotta. Idővel én is megértettem, hogy Európát megismerni, befogadni, megszeretni, európaivá válni csak a nyelvein keresztül lehet.

Magyar Munkáspárt

KÖVESS MINKET