fbpx

Balszemmel

Thürmer Gyula - Balszemmel

Teljes mértékben egyetértek az ellenzékkel, az EU-val, az amerikai elnökkel, sőt a római pápával is. Le a korrupcióval! Le vele!

Nagyívű egyetértésünknek vélhetően itt vége is. Ugyanis én hozzáteszek még egy mondatot. A korrupciót nem a jelenlegi magyar kormány találta fel, nem is ő csinálja egyedül. Korrupció mindenütt lehet, ahol a pénz és a hatalom találkozik egymással. Sőt, most tessék megfogódzkodni, korrupció a szocializmusban is fertőzhet, de igazából a tőkés rendszer betegsége.

Thürmer Gyula - Balszemmel

A várólisták problémáját könnyen megoldaná külsős cégek bevonása az egészségügybe  – nyilatkozta minap Márki-Zay Péter. Vagyis, gyerünk privatizálni az egészségügyet! A kormánypárti propaganda rögtön leütötte a magasnak vélt labdát, mondván, hogy ilyen az úgynevezett „baloldal”. Annak idején Gyurcsányék is el akarták adni a kórházakat. Magyarán szólva, az anyjukat is eladnák.

Thürmer Gyula - Balszemmel

A Munkáspárt évek óta mondja, hogy az európai ház falai omladoznak. Ha omladoznak, akkor jobb nem megvárni, amíg fejünkre hullanak a téglák. Akkor már késő! Cselekedni kell!

Nem mondtuk rögtön, hogy lépjünk ki az EU-ból. A magyar emberek többsége azt hitte, azt remélte, hogy az EU-csatlakozással lezárhatjuk viszontagsággal teli történelmünket és az európai úri klubba kerülünk. Végre mehettünk külföldre dolgozni, jobb pénzért, mint itthon, a vízum nélküli szabad utazás élménye, mi tagadás, sokakat magával ragadott.

Thürmer Gyula - Balszemmel

Még néhány nap, és elcsendesülnek az utcák, a családi asztalhoz ülünk, és köszöntjük karácsony ünnepét.

Gyermekkoromban tucatjával írtuk az üdvözlőlapokat a rokonoknak, barátoknak. Kellemes karácsonyi ünnepeket kívántunk egymásnak. Kerültük a vallási áthallásokat, de ettől az ünnep még ünnep maradt.

Thürmer Gyula - Balszemmel

El akarják lopni tőlünk a karácsonyt! Most az ünnepek táján, meg persze a választáshoz közeledve, megpróbálják bebeszélni nekem, hogy rosszul látom a dolgokat, a gyermekkorom karácsonyai nem is voltak igaziak. Elnyomás volt és diktatúra, nem mehettünk a templomba, a vallás meghitt ünnepét evés-ivássá változtatta a szocializmus. Bezzeg most!

Magyar Munkáspárt

KÖVESS MINKET