fbpx

Mai témáink: - Továbbra is tart a diákok akciója a Szinművészeti Egyetemen - És mi van az egyetemi munkával? - Közeleg Október 23., tüntetést szerveznek a liberálisok. - Miért nem lehet soha egyetlen állami ünnepről sem méltó módon megemlékezni?

Mai témáink: - Sztrájkot hirdetne egy pedagógus szakszervezet. - Biztos, hogy most van itt az ideje? - Nagymértékű orvos béremelés. vajon, tényleg megszünteti a hálapénzt? - Visszavezetésre kerül a 13. havi nyugdíj. - De öt év alatt?

Mai témáink: - Orbán Viktor levele Ursula von der Leyenhez - Milyen jogon szólnak bele Magyarország belügyeibe? - Meseország mindenkié. Ön kezébe adná a könyvet egy kisiskolásnak? - Rajtol a NATO-futás. - Kit (mit) támogatnak a résztvevők? - Itt van az ősz. - Szükség van még kerékpársávra?

Mai témáink: - Orbán Viktor interjúja. - Mit üzen a Miniszterelnök a korona vírusról? - Rohamosan duzzad a kórházak adóssága. - Okozhat-e zavart az alapellátásban? - Pozitív adósbesorolási kategóriába sorolta hazánkat a Moody's. - Van ok az örömre?

Vendégeink lesznek: Lattmann Tamás, nemzetközi jogász, egyetemi docens Németh Szilárd, FIDESZ alelnöke, Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára Thürmer Gyula, a Magyar Munkáspárt elnöke Arató Gergely, DK, oktatási szakpolitikus Dr. Havas Szófia, orvos, egészségpolitikus Hegedűs D. Géza, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező.

Magyar Munkáspárt

KÖVESS MINKET