fbpx

Mai témáink: Az egészségügy magyarországi helyzetéről. - Európai Egészségügyi Unió. Szükség van rá? - Ki a felelős az egészségügy jelenlegi állapotáért? - Van lehetőség az egészségügy rendbetételére? Nézői kérdés. - Milyen helyzetben van Kurd népcsoport, a Közel-Keleten?

Mai témáink: - Mire lehetne költeni az EU gazdaság újraindítási csomagját? - MSZP - DK együttműködési paktum. Mentőöv, vagy kegyelemdöfés az MSZP-nek? - MNB jelentés: A magyarok egészségi állapota sokkal rosszabb, mint a térség országainak lakóié. Várható-e negatív hatás Magyarország számára?

Mai témáink: - Megszületett az EU-csúcs döntése. Hogy érinti ez Magyarországot? - MÁV - Volán egyesülés. Jó lesz az utasoknak? - Vészharangot kongattak a Pedagógusok. Hogy lehet megakadályozni a pályaelhagyást? - Az iskolaőrségről. - MI a helyzet az INDEX táján? Avagy tényleg nincs sajtószabadság Magyarországon?

Mai témáink: - Eu vezetőinek csúcstalálkozója. Mik a kilátások? - Postai dolgozók demonstrációja. Vajon sikerrel járnak a Postások? - A Momentum elvenné a szavazati jogot a nyugdíjasoktól? Kádár Barnabás posztja. - Nézői kérdés: Fiatalon is lehet csatlakozni a Munkáspárthoz?

Magyar Munkáspárt

KÖVESS MINKET