fbpx

Mi - Ti

Húzzunk bele, mert még a kínairól is lemaradunk

Megérkezett Szerbiába a kínai védőoltás első szállítmánya, vagyis egymillió adag, jelenti a Tanjug. A Sinopharm vállalat által gyártott vakcinát szállító gépet Aleksandar Vučić elnök, Zlatibor Lončar egészségügyi miniszter és Csen Bo, Kína szerbiai nagykövete várta a belgrádi repülőtéren. Húzzunk bele, mert még a kínairól is lemaradunk!

A DK ne uszítson a kínai vakcina ellen!

A DK indokolatlanul és pofátlanul uszít a kínai vakcina ellen. Ezzel veszélybe sodorhatja sok magyar ember életét, akik a DK mocskos propagandájának hatására nem kérnek majd a kínai oltásból. De más oltás nincs! És azért nincs, mert a DK amerikai és EU-s barátai nem küldenek eleget! Úgyhogy, pofa be!

Ön szerint ki lesz Hunyadi János?

Hogy ki volt, az tudjuk. De, hogy ki játssza majd Hunyadi János szerepét a tervezett magyar-kanadai filmben, nos, a legszigorúbb államtitok. Kásler miniszter úr szerint „újabb mérföldkőhöz érkezett a készülő Hunyadi-film...A járvány ugyan számukra is okozott némi fennakadást, de immár zajlik a szereplőválogatás.” Ön kire tippel?

Emlékezzünk fővárosi gettó felszabadítására!

A Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) a fővárosi gettó felszabadításának 76. évfordulója alkalmából rendhagyó megemlékezést szervez a Dohány utcai zsinagógában. Koszorút személyesen csak a Mazsihisz vezetői, a VII. kerület vezetői, és a budapesti orosz nagykövet helyez el. Az eseményről készült videofelvételünket január 18-án (hétfőn) délelőtt 10 órától tekinthetik meg a BZSH és a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) Facebook oldalain, valamint YouTube csatornáin, ide és ide kattintva. A Munkáspárt az elmúlt években minden hasonló rendezvényen lerótta kegyeletét. Képviselőink lélekben ott lesznek most is.

A görög nép nem akar háborút!

Az USA és a NATO nem a görög-török konfliktus megoldását akarja, hanem a konfliktus fenntartását. A háborús hangulatban könnyű az emberekkel lenyeletni a háborús terveket. A görög nép nagy része nem akar háborúba keveredni – mondta Georgios Marinos, a Görög Kommunista Párt csúcsvezetésének tagja a görög parlamentben.

Magyar Munkáspárt

KÖVESS MINKET