fbpx

Mi - Ti

Koronavírus: a szocializmusnak jeles, a kapitalizmusnak elégtelen!

Észrevették? Amikor Kínában kitört a járvány, az első kérdés az volt, hogy mit tehet az állam az emberek megmentéséért. A tőkés világ fő kérdése: mibe kerül a járvány, mennyi a veszteség, ki fogja fizetni? A tőkés nyugat kigúnyolja a szocialista Kínát, mert ott „diktatúra van” és ezért lehet rendet tartani. Ugyanakkor a tőkés nyugat még a pánikot sem képes megakadályozni. Sőt, ösztönzi is, mivel a pánikoló tömegek egyre több élelmiszert vásárolnak fel. Egyébként a mai napig a világban összesen 81829 esetet regisztráltak, amiből 78630 Kínában van. 34893 ember már ki is gyógyult a betegségből, az abszolút többségük Kínában. A halálesetek száma az egész világon 2799, ezek jó része, 2641 Hubei tartományra esik.

Coca-colás válasz Trianonra

„Nekem fáj Trianon, valószínűleg a családi hátterem miatt. Ez egy adottság, egy érzelmi dolog, viszont megértem azokat, akiknek nem fáj vagy más fáj jobban.” – nyilatkozta az Azonali.hu hírportálnak Soproni Tamás, a budapesti VI. kerület momentumos polgármestere. A trianoni rablóbékeszerződésben Magyarországtól elvették az ország területének kétharmadát és lakosságának egy harmadát. Magyarország ma is a Trianonban kialakított kelet-európai rendben él, annak ellenére, hogy a világ azóta jelentősen megváltozott. Trianont nem lehet egyszerűen „érzelmi kérdésként” kezelni. Minden politikai erőnek felelős választ kell adnia. A Momentum rossz választ ad. Globalistát, nihilistát.  Olyan Coca-colásat.

Nyugi! A pánikban azt is megveszed, ami nem kell!

„A hallban csodálkozva, aránylag higgadtan fogadják az eseményeket, de amikor egy hivatalos személyiség azt kiáltja, hogy "mindenki őrizze meg nyugalmát, nincs semmi baj!" - nyomban kitör a pánik.” Rejtő Jenő írta ezt a Vesztegzár a Grand Hotelben című regényében. A kormány nálunk is bejelentette, hogy nincs semmi baj, erre sokan elkezdtek mindent felvásárolni. Nem kell! Nyugi! A pánik a tőkésnek hoz pénzt. Azt is megveszed, ami nem kell. Állj!

Vedd észre! Háborúra készülnek!

Hatalmas teherhajókon hozzák az USA-ból Németország kikötőibe a Defender 2020 hadgyakorlaton résztvevő amerikai harckocsikat és más haditechnikai eszközöket. 20 ezer amerikai katonát vezényelnek át az USA-ból. Ilyen méretű csapatmozgásra a második világháború óta nem került sor. A hadgyakorlaton 16 NATO-ország katonái is részt vesznek.

Magyar Munkáspárt

KÖVESS MINKET