fbpx

Mi - Ti

Itt A Szabadság!

„Oszd meg és uralkodj?” címmel jelent meg Thürmer Gyula a heti írása. Mindenfélével hülyítik az embereket, csak azért, hogy elvonják a figyelmüket a valóságos problémákról. Miért építenek gyárakat termőföldön? Miért van a magyar föld többsége néhány ember kezében? – teszi fel a kérdést egy fiatal agrárvállalkozó. Érdemes elolvasni!

Lukasenko a migránsokkal találkozott

Lukasenko belarusz elnök ma belarusz-lengyel határon felkereste az ott lévő migránsokat. Aki haza akar menni, annak segítünk, de senkit sem kényszerítünk, mondta. Ha nem oldjuk meg most a problémát, később csak rosszabb lesz, üzente Lengyelországnak és Németországnak.

A litvánok az USA bábui

A litvánok az USA bábui – állítja a Daily China. Litvánia önálló tajvani képviseletet akar engedni Vilniusban, ami sérti az „egy Kína” elvet. Tajvan ugyanis nem önálló állam, hanem Kína része. A litvánok még azt is bevállalják, hogy Kína megszakít velük minden kapcsolatot. Litvánia úgy táncol, ahogyan Amerika fütyül.

A magyar-kínai együttműködés nemzeti érdek

Magyarország rendkívül sokat profitált a Kínával folytatott, kölcsönös tiszteleten alapuló, pragmatikus együttműködésből, ezért azt a továbbiakban is fenn kell tartani - közölte csütörtökön Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, miután videokonferencia keretében kínai kollégájával, Vang Jivel egyeztetett. A Munkáspárt mindig támogatta a magyar-kínai kapcsolatok fejlesztését. A jelenlegi válságos európai viszonyok között szilárd alternatív partnerekre van szükség. Kína ilyen!

Főezredes  a súlytalanságban

A „repülő hölgy” Wang Yaping, a Kínai Népi Felszabadító Hadsereg főezredese, a Shenzhou XIII kínai űrhajó egyik űrhajósa. Két társával együtt a legújabb kínai űrkísérlet részesei.

Magyar Munkáspárt

KÖVESS MINKET