fbpx

Mi - Ti

Thürmer: az embereket segítő önkormányzatokra van szükség

Thürmer: az embereket segítő önkormányzatokra van szükség

A Munkáspárt azt várja az önkormányzatoktól, hogy a helyiek életét segítse, és ezért is indulnak önálló politikai erőként az októberi önkormányzati választásokon - mondta Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke és főpolgármester-jelöltje csütörtökön a párt budapesti kampánynyitóján. Kajli Béla, a Munkáspárt budapesti elnöke közölte, hogy a párt nyolc - a IV., a VIII., a IX., a XI., a XIV., a X., a XV. és a XXI. - kerületben indít polgármesterjelöltet (www.mti.hu)

Az elmúlt években Budapesten sok minden a javára változott ugyan, de a kormánypártok nem kérdezik meg az embereket, a döntéseknek a helyiek nem részesei, valamint nem ellenőrizhető, hogy mire költik az emberek pénzét. Az ellenzéki pártok programjaiban pedig vajmi kevés szó van arról, hogy mit akarnak tenni az emberekért.

A Munkáspárt választási lehetőséget kínál: azoknak, akiknek nem tetszik, amit a kormánypártok tesznek és azoknak, akik nem találnak választ a problémáikra az ellenzéki pártok programjaiban.

Mi az emberek konkrét gondjaival akarunk foglalkozni, ezért elutasítunk mindenféle "politikai bohóckodást". "Budapestnek nem tudományos akadémiára", "nem budapesti alkotmányra", hanem "valóságos cselekedetekre van szüksége" - fogalmazott Thürmer Gyula.

Magyar Munkáspárt

KÖVESS MINKET