fbpx

Mi - Ti

Mindenkinek jutott dinnyeföld?

Mindenkinek jutott dinnyeföld?

Több ismert és érdekes név is szerepel a fővárosi tulajdonú cégek vezetésében, róluk szavazott Karácsony Gergely előterjesztésére a közgyűlés. (https://nepszava.hu)

Nyugat-Európában a választások után lecserélik a politikai tisztségviselőket, a szakmai vezetőket pedig hagyják tovább dolgozni. Ott tudják, hogy a közlekedés, a szemétszállítás, a közművek működtetése egy szakma, amihez érteni kell.

Nem így a liberális Budapesten! Karácsony úr vezetésével a pártok elosztották egymás között a főpolgármesteri helyeket. És mivel több volt a disznó, mint a dinnyeföld, létrehoztak két új helyettesi helyet, így minden párt megkapta a magáét. Ízléstelen, de érthető.  De miért kell politikai haverokat kinevezni olyan helyekre, amelyek szakmai tudást igényelnek, és nem politikai hűséget? Draskovics Tibor egykori pénzügyminiszter miért lett a Budapesti Közlekedési Központ feje? Mennyit ért a vízművekhez Magyar György ügyvéd, a Fővárosi Vízművek Zrt. új igazgatósági tagja? Olvassák el Önök is és háborodjanak fel!

Magyar Munkáspárt

KÖVESS MINKET