fbpx

Mi - Ti

Borsodbóta: Mi, falun élők szívesebben látnánk a parlamenti egyezséget

Borsodbóta: Mi, falun élők szívesebben látnánk a parlamenti egyezséget

A 856 fős Borsodbóta munkáspárti polgármestere, Gulyás János elmondta, hogy az önkormányzat a lakossággal összefogva küzd a járvány ellen. 3 olyan család van, amelyek esetében a külföldről hazatérő családtag miatt kényszerülnek lakásukban történő izolációjukra, munkahelyi fertőzés miatt 1 fő.

160 általános iskolás részére a távoktatás valósul meg. Nehézséget okozott, hogy a tanulók kb. 10%-a olyan rossz anyagi körülmények között él, hogy részükre a távoktatás semmilyen digitális eszközön keresztül nem valósítható meg. Nekik papír alapon adják ki a feladatokat.

Az önkormányzat gondoskodik az óvodások és iskolások szünidei-, illetve intézményi étkeztetéséről. A településen élő idősek házi szociális étkeztetése korábban is megoldott volt. A járványveszély miatt egyre több időskorú kéri az önkormányzat segítségét bevásárlás, gyógyszerbeszerzés, étkeztetés megoldása területén. Ezt a feladatot is maradéktalanul ellátjuk. Mi, falun élők politikai csatározás helyett a pártok egyezségét szívesebben látnánk. (fotó: 24.hu)

Magyar Munkáspárt

KÖVESS MINKET