fbpx

Mi - Ti

Munkáspárti javaslatok a megvalósulás útján

Munkáspárti javaslatok a megvalósulás útján

A Munkáspárt számos javaslatot tett az elmúlt években. Nem kitalált ügyekben, a politikai reklám kedvéért, ahogyan sokan teszik, hanem valóságos problémáink megoldására.

A Munkáspárt még a 2014-es önkormányzati választások során több javaslatot adott át Zugló akkori polgármesterének. Javaslatainkat megismételtük több más alkalommal is. Építsenek felüljárót a Nagy Lajos király útja – Szegedi út kereszteződésében, megkönnyítve az itt élők életét, és javítva a főváros közlekedését! A Rákosrendező rozsdaövezetét fejlesszék egy kiserdővel, melynek a közepén lehetne egy kulturált „ateista” szóróparcella! A Nagy Lajos király útja legyen a pesti oldal egyik korzója, sok-sok fával!

Örömmel látjuk, hogy a kormány most úgy döntött, a Kós Károly sétányt lezárja az autóforgalom elől és a Városligetet teljes egészében a gyalogosoknak és a kerékpárosoknak adja át. Új közúti és villamosfelüljáró tervezését kezdi meg a BFK a Nagy Lajos király útja és Szegedi út vonalában, így a váci vasútvonal és Rákosrendező fölött átívelő felüljárón a Béke térig. Az új felüljáró összeköti Zuglót Angyalfölddel, tehermentesítheti a Hungária körutat és segíthet az M3-as autópályáról érkező forgalomnak az autók elől elzárt Városliget elkerülésében. Az új villamoskapcsolat pedig a 3-as villamos-körgyűrű folytatását jelenti majd Angyalföld felé.

Magyar Munkáspárt

KÖVESS MINKET