fbpx

Mi - Ti

Rohanunk a polgárháború felé

Rohanunk a polgárháború felé

A Demokratikus Koalíció, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Lehet Más a Politika, a Magyar Szocialista Párt, a Momentum Mozgalom és a Párbeszéd Magyarországért döntöttek: „az ellenzék közös listán indul a 2022-es országgyűlési választáson, ezzel is kifejezve a nemzet egységét.” Az ellenzék kijelentette: „a közélet megtisztítását, a jogállamiság helyreállítását és a múlttal valós szembenézést, beleértve az ügynökakták nyilvánosságra hozatalát is” akarják.

A politikai elit ezzel hivatalosan is két táborra oszlott. Mindkettő a hatalmat akarja, bármi áron. Nincs kompromisszum, nincs párbeszéd. Háború van! Háború a kormány és a liberális önkormányzatok, háború a kormánypártok és az ellenzék között, háború a médiában. Holnap háború az utcán? Polgárháború?

Nemzetről beszél mindkét csoport, de nem a mi gondjainkkal törődnek. Nekik csak a hatalom kell, hogy barátaik és üzletfeleik több pénzhez jussanak. Bennünket hülyítenek: álljunk egyik vagy másik mellé!  Háborúba, polgárháborúba akarnak bennünket vinni az ő érdekeikért. Mi nem az elitnek akarunk jobb életet, hanem magunknak.

 

Magyar Munkáspárt

KÖVESS MINKET