fbpx

Mi - Ti

Egyik sem kell!

Egyik sem kell!

Sokan hiszik azt, hogy elég megszabadulni Orbán uralmától, megszabadulunk a pénz, a tőke uralmától. Csakhogy ez nem így van! Lehet új kormány, de a pénz uralma marad. Sem Dobrev, sem Karácsony, sem bármilyen más ellenzéki jelölt nem nyit „új korszakot”, „nem vált rendszert”. A saját uralmukat, a liberális tőke uralmát teremtik meg.

A liberális ellenzék győzelme 2022-ben megnyitná az utat a liberális tőke totális uralma előtt. Biztosra vehető, hogy lebontanák azokat a védő falakat, amelyekkel az Orbán-kormány a nemzeti szuverenitást védte. Eltűnne a nemzeti út, európai egyenruhába öltöznénk. Rászabadítanák az országra mindazt a szennyet, amit a liberális tőke nyugaton már művel. A gender szemlélet, az  LMBTQI kultusz szabállyá válna.

Sok múlik azon, hogy a nyugati liberális erők mit akarnak. 2010 óta Orbánt és a Fideszt tekintik annak az erőnek, mely képes a tőke uralmát Magyarországon biztosítani. És teljesen közömbös, hogy közben nem szeretik sem Orbánt, sem a Fideszt.

Az látszik, hogy segítik felépíteni a liberális alternatívát. Teret adnak Karácsonynak, és Dobrevnek is. De még senki sem mondta ki, hogy lovat váltanak, és ezentúl a liberálisoktól várják a stabil kapitalizmus fenntartását. A következő hónapokban ez is kiderül.

Sok múlik rajtunk, egyszerű embereken. Harminc év tapasztalatából tudjuk, hogy a liberálisok nem értünk kormányoznak, hanem saját magukért. Nem nekünk akarnak jobb életet, ők akarnak gazdagodni.

Nem ingadozhatunk! Nekünk nem kell  se Dobrev, se Karácsony!

Magyar Munkáspárt

KÖVESS MINKET