fbpx

Mi - Ti

Ne hagyjuk magunkat! A többség mi vagyunk!

Ne hagyjuk magunkat! A többség mi vagyunk!

A múlt heti budapesti Pride szervezői, felszólalói, részvevői provokálták a magyar embereket, a magyar társadalmat, a többséget.

A Pride nem arról szól, hogy védjük meg a szexuális kisebbségeket a szexuális többség megkülönböztetésétől, zaklatásától, üldözésétől. Ma Magyarországon nem üldözik a melegeket, a homoszexuálisokat, az LMBTQ egyetlen követőjét sem. Nincsenek munkahelyi hátrányok, nincs társadalmi megkülönböztetés.

A homoszexualitásáért senkit sem visznek koncentrációs táborba, mint Hitler Németországában. De rejtőzködő életmódot se kell folytatni, mint pár évtizede a magát demokratikusnak nevező Angliában. Ugye, még emlékeznek a Kódjátszma hősére? Ha Alan Turing ma élne, bátran vállalhatná másságát. Nem csak Angliában, Magyarországon is!

Aki ennek az ellenkezőjét állítja, az hazudik. Ha pedig nyilvánosan teszi, tudatosan félrevezeti a társadalmat. Ha politikát csinál belőle, az tudatosan hergeli, provokálja a társadalmat. Félelmet kelt.

A szexuális kisebbség mai védelmezőinek nincs mitől félniük. A törvény védi őket. Mellettük az Európai Parlament. Velük a liberális média. Ha Budapesten elcsattanna egy pofon, vagy ha csak valaki elküldené őket az édesanyjukba, a liberális média egy perc múlva már világgá kürtölné, hogy Magyarországon megkülönböztetik, zaklatják, üldözik a szexuális kisebbségeket.

A szexuális kisebbség védelmezői provokálnak bennünket. Mindenkit, aki másnak vallja magát, mint ők. Nem elégednek meg azzal, hogy a nyílt utcán, a médiában, a filmekben, a könyvekben hirdethetik önmagukat. Nem elégednek meg azzal, hogy a többség tolerálja őket, elviseli az utcai parádéikat, sőt lenyelik, hogy évszázados hagyományokba, erkölcsi normákba rúgnak bele. Nem! Többet akarnak!

Azt akarják, hogy alázkodjunk meg! Mondjuk azt, hogy a többség a rossz, a bűnös! Mondjuk ki, iktassuk törvénybe, alkotmányba, hogy ezentúl a kisebbség a többség. Aki szembe száll, vagy csak ellenáll, azt váltsuk le, büntessük meg, sőt tagadjuk ki a modern, európai emberek sorából!

Mit teszünk mi? Védekezünk. Kerüljük a konfliktust. Úgy reagálunk provokációikra, mint a részeg ember kötekedésére. Szidtad az anyámat? Na, gyere csak ide! Ugye, hallottak már ilyet?

Ki mer ilyenkor lekeverni egyet a részegnek vagy legalább hazazavarni? Senki, mert félünk az erőszaktól. Félünk attól is, hogy mi húzzuk a rövidebbet, ha jön a rendőr. Mert ugye a részeg disznónak jogai vannak, emberi jogai!

 Nevezzél buzinak, melegnek! Köss belém! Köpjél le! Üssél meg! Na ugye, meg se mersz szólalni! A kötekedést, a provokációt lehetett kiolvasni a mostani megmozdulásból is.

Ti nyomorult, múltból itt maradt senkik vagytok! Mi vagyunk a trendi, a modern, az EU-konform! Nem nekünk kell szégyenkeznünk, hanem nektek, akik nem nőttetek fel az európai értékekhez. Nagyjából ezt üzenték nekünk a Pride felvonuláson is.

Mit teszünk mi? Kikapcsoljuk a tv-t, amikor az LMBTQ-ról van szó. Nem túl jó megoldás, mert manapság ez a szemlélet szinte minden médiumot áthat. A melegségről beszélni, sőt a maga naturális teljességében bemutatni, nem csak erény, hanem kötelesség is.

Otthon csendben utálkozunk, elmondjuk egymásnak, hogy utáljuk az LMBTQ mozgalom pofátlanságát és agresszivitását. Ez már jobb, de nem elég. A mi csendes ellenállásunkon az LMBTQ hangos agressziója akadálytalanul gázol át.

Ne hagyjuk magunkat megfélemlíteni! Ez a legfontosabb! Ne fogadjuk el, hogy nekik van igazuk és nem nekünk! Nekünk van igazunk!

Jogunk van annak lenni, amik vagyunk! Védjük meg hagyományos értékeinket, a családot, az erkölcseinket! Ha gyermekeikre a kisebbség erkölcsét akarják ráerőltetni, tiltakozzunk ellene, sőt ne engedjük! Se a tanároknak, se az újságíróknak, és főképpen ne a politikusoknak!

A liberális ellenzék minden képviselője a Pride felvonuláson villogott. Nem azért, mert a politika eszközével kellene a kisebbségek jogaiért harcolni.

A liberális ellenzék az LMBTQ mozgalom védelmét eszköznek tekinti a társadalom megfélemlítésére. Legyetek modernek, európaiak! A konzervatívok, a maradiak, a nemzetiek bukni fognak, és velük együtt ti is! A jövő a miénk, és ti, egyszerű emberek, csak akkor jártok jól, ha átálltok hozzánk!

Ne arra gondoljatok, hogy ez a társadalom igazságtalan, hiszen a milliárdosoknak nyilván több és jobb jut, mint nektek! A probléma nem az, hogy vannak gazdagok és szegények, és mindenért a szegények fizetnek! Ne ezzel törődj! Azzal törődj, hogy neked jogod legyen arra, hogy megváltoztasd a nemed, sőt a gyerekedet is rábírd.

A kormány megpróbálja a törvény erejével védeni a társadalmi többséget a kisebbség agressziójától. Az egész társadalmat ők sem tudják megvédeni, ezért a gyermekek védelmére koncentrálnak. A liberális ellenzék a Fidesz szekértolójának nevez mindenkit, aki ezzel egyetért. Nem erről van szó, A gyermekek védelmére nem lehet azt mondani, hogy rossz, függetlenül attól, hogy mit gondolunk a kormány egyéb lépéseiről.

Nem a homoszexuálisok ellen szólok. A törekvés ellen szólok, hogy a többséget alárendeljék a kisebbségnek. A liberális pártok és politikusaik ellen szólok, akik a kisebbség hatalma érdekében megalázzák és megfélemlítik a többséget. Önmagunkért szólok. Ne hagyjuk magunkat! A többség mi vagyunk!

Thürmer Gyula

Magyar Munkáspárt

KÖVESS MINKET