fbpx

Mi - Ti

Arcátlan játék a népszavazással

Arcátlan játék a népszavazással

A kormány elérte, hogy a gyermekvédelmi törvények április 3-án népszavazásra kerüljenek, egyidőben a parlamenti választással. Nem volt helyes! A gyermekvédelmi törvények népszavazás nélkül is érvényesek.

Az ellenzék támadta a népszavazást, és az úgynevezett civilszervezetek, a Háttér Egyesület, az Amnesty International Magyarország, továbbá 13 más szervezet (Artemisszió Alapítvány, Szivárvány Misszió Alapítvány, Labrisz Leszbikus Egyesület, a Magyar Aszexuális Közösség, Magyar Helsinki Bizottság, Atlasz Leszbikus, Meleg, Biszexuális Transznemű és Queer Sportegyesület, PATENT Patriarchátust Ellenzők Társasága Jogvédő Egyesület, noÁr mi vagyunk! Nonprofit Kft., Prizma Transznemű Közösség, Szimpozion Egyesület, Szivárványcsaládokért Alapítvány, Társaság a Szabadságjogokért, Transvanilla Transznemű Egyesület) arra biztatta az embereket, hogy érvénytelenül szavazzanak.

Mindez arcátlan játék a népszavazással. A nép közvetlenül csak a népszavazás útján szólhat bele a döntésekbe, de lassan, de biztosan ezt is elveszik tőle.

Magyar Munkáspárt

KÖVESS MINKET