fbpx

Mi - Ti

Egy fillért se a pártoknak!

Egy fillért se a pártoknak!

Nincs lopás, minden törvényes! Minden szabályos, de erkölcstelen és arcátlan. A tőkés demokrácia ma nem több, mint pénzpazarlás. A mi pénzünket, az emberek pénzét pazarolják.

Jövőre a pártok 681 milliárd forintot kapnak. A Fidesz 591,1 milliót kap, de további 797 milliót zsebel be a „Szövetség a Polgári Magyarországért” alapítvány is. A DK jövőre 157 milliót zsebel be, az alapítványa 167 milliót. Az MSZP kap 107 milliót, az alapítványa 95 milliót. Ez nem menti meg a kihalástól, de egy rakás emberének megvan a fizetése négy évre. Fura világ van a parlamenten kívül is. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt 32 milliót tesz zsebre, és 46 milliót kap a „Savköpő Menyét” elnevezésű alapítványa.

A rendszert kell megváltoztatni. A pártok és alapítványaik állami támogatását azonnal meg kellene szüntetni. Hivatásos parlament helyett a valóságos életet ismerő képviselőket, akiket a helyi dolgozói kollektívák saját soraikból delegálják. A küldöttek ne hivatásos politikusok legyenek. A munkájukat társadalmi munkában végezzék, pénzt ne kapjanak érte.

Magyar Munkáspárt

KÖVESS MINKET