fbpx

Mi - Ti

Venezuela népe mellett vagyunk!

Venezuela népe mellett vagyunk!

A bolivári forradalommal és a venezuelai néppel való szolidaritási világnapját ünnepelték meg tegnap a Venezuelai Bolivári Köztársaság Magyarország nagykövetségén. (http://www.mre.gob.ve)

Kajli Béla, a Munkáspárt Elnökségének tagja, budapesti elnök kijelentette: A Magyar Munkáspárt a venezuelai nép mellett áll. Támogatja a Venezuelai Bolivári Köztársaság kormányának és népének küzdelmét az imperialista beavatkozás ellen. Szolidárisunkat fejezzük ki a venezuelai dolgozók tiltakozó tüntetéseivel, amelyeket e napokban országszerte tartanak.

Venezuela népe és kormánya a rendkívül nehéz körülmények ellenére mindent megtesz az ország, a gazdaság normális működéséért. Emberfeletti erőfeszítéseket tesz azért, hogy az embereknek legyen mit enni, legyen, hol dolgozniuk és lakniuk. Venezuela kormánya biztosítja az alkotmányos rendet, működteti az állami intézményeket. Szilárd meggyőződésünk, hogy a venezuelai nép jövőjének és független nemzeti létezésének egyetlen útja van: a Bolivári Forradalom folytatása. Venezuela csak ezen az úton őrizheti meg függetlenségét és biztosíthatja az emberek boldogulását.

Magyar Munkáspárt

KÖVESS MINKET