fbpx

Mi - Ti

A szocialista rendszer jobb, mint a kapitalizmus

A szocialista rendszer jobb, mint a kapitalizmus

A mai napig 61 kommunista és munkáspárt ítélte el az EU soros elnöke, Észtország által augusztus 23-án rendezett kommunistaellenes rendezvényt, melyre „a totalitárius rendszerek áldozatai emléknapja” keretében került sor.( http://inter.kke.gr/)

A kommunista és munkáspártok elítélik az EU soros elnöke, Észtország által augusztus 23-án rendezett kommunistaellenes rendezvényt. Az Európai Unió az elmúlt években ezt a napot a totalitárius rendszerek áldozatai emléknapjaként igyekszik ünnepelni.

A kommunista-ellenes rendezvénnyel a szocializmust akarják bemocskolni, azokat a példanélküli vívmányokat, amelyeket a szocializmus adott a dolgozó tömegeknek. A történelmet hamisítják meg, történelmietlenül és elfogadhatatlan módon egyenlőségjelet téve a kommunizmus és a fasiszta szörny között, beleértve annak minden szörnyű bűntettét.

A kommunizmus és a fasizmus provokatív összemosásával a fasizmust igyekeznek tisztára mosni és felmenteni a felelősség alól a kizsákmányoló kapitalizmust, amely megszülte és táplálta a fasizmust. Az EU egyes országaiban üldözik és tiltják a kommunista pártokat, miközben nemcsak dicsőítik a nácik egykori kollaboránsait és mai politikai utódaikat, de még nyugdíjat is adnak nekik.

A munkások, a dolgozó tömegek pontosan értik, hogy a kommunista ellenes hadjárat azt jelenti, hogy újabb népellenes intézkedések fognak születni, korlátozzák a dolgozók jogait, új imperialista háborúkra készülnek.

De az igazság győzni fog! Száz évvel a Nagy Októberi Szocialista Forradalom után nem lehet eltitkolni, hogy a szocialista rendszer jobb, bármennyire is igyekeznek besározni. A népek küzdelmek árán ugyan, de megtalálják az utat, amely elvezet a szocializmushoz, a kommunizmushoz, ahhoz a társadalomhoz, ahol a vagyon azoké, akik létrehozzák.

Magyar Munkáspárt

KÖVESS MINKET