fbpx

Mi - Ti

Merkel-Schulz-vita: az orbánozás nem segít

Merkel-Schulz-vita: az orbánozás nem segít

Különböző felmérések alapján egyértelmű, hogy a többség számára Angela Merkel hivatalban lévő kormányfő volt a "szimpatikusabb, stabilabb, megbízhatóbb" a kancellárjelöltek vasárnap esti televíziós vitájában Martin Schulz német szociáldemokrata kancellárjelölttel szemben - mondta Pócza István, a Századvég Alapítvány kutatója hétfőn az M1 aktuális csatornán. (http://mti.hu)

A Merkel-Schulz-vita unalmas volt. Vita vita nélkül. A német kapitalizmust kell megmenteni, e mögé kell a népet állítani! A többi sehonnai európai ország meg kövessen bennünket, mert úgy sem tudnak jobbat! Ezt gondolja Merkel is, Schulz is. Akkor meg miről vitatkozzanak?

A hangulatot fel kellett dobni, ezért mindjárt az elején egy jóízűt orbánoztak. Orbán a csúnya fiú, aki két éve nem fogadta be a migránsokat, és így szegény Németországnak kellett megakadályozni a humanitárius katasztrófát. Persze, hozzá kellett volna tenni, hogy a németek hívták a migránsokat, akiket egyébként nem a szőke Tisza és az alföld tengersík vidéke vonzott, hanem a német nagyvárosok jóléte. Kellett volna, de akkor nem lett volna értelme az orbánozásnak.

Magyar Munkáspárt

KÖVESS MINKET