fbpx

Balszemmel

Thürmer: Elég az övön aluli rúgásokból!

Thürmer: Elég az övön aluli rúgásokból!

A Munkáspárt elítéli az Európai Bíróság ítéletét. Igaz, hogy a magyar határvédelem és migránspolitika nem csak Magyarországot védte, hanem az egész EU-t, de ez senkit sem hat meg. Mikor volt hálás Nyugat-Európa azért, hogy a tatárokkal vagy a törökkel szemben védtük őket? Bennünket felégettek, legyilkoltak, kiraboltak, a nyugat meg élte világát.

Az Európai Bíróság ítélete vérlázító, undorító, arcátlan, s lehet fokozni, de az EU anyázásával nem sokra megyünk. Másra van szükség!

Miniszterelnök úr mondta, hogy kitalálnak valami ellenlépést, ami fájni fog az EU-nak. Nem tudom, hogy mire gondolt, de hadd osszak meg egy életszerű tapasztalatot. El lehet viselni pofonokat, sokat is, talán még azt is, ha szájba vágnak. De az övön aluli ütés, ha értik mire célzok, az más. Az nagyon fáj, s az se biztos, hogy utána is férfi a férfi. Az Európai Bíróság döntése nagyon ilyesminek tűnik.

A Munkáspárt soha nem tűzi ki az EU zászlóját. Nemzeti zászló és a párt vörös lobogója. Ez mindent elmond. Ahogy úttörőkoromban mondtuk: a dolgozó népért, a hazáért! És persze, előre!

Az EU-t nem tekintjük Magyarország jövőjének. Kényszernek tekintjük, a jelen kényszerhelyzetének. Az európai és a magyar tőkés elit elhitette a néppel, hogy nincs más út, csak az EU. Ott van a bőség, a szabadság, a demokrácia.

A magyar nép, azaz, mondjuk ki egyszer, mi, pedig saját illúzióink és a tőkés propaganda kábító injekciói hatására elhittük és meg is szavaztuk. Rosszul döntöttünk, de a felelősség nem a miénk. A felelősség azoké, akik tudták, hogy az EU nem azért van, hogy szegényt a gazdaggal szemben, a kisországokat nagyokkal szemben védje. Pont fordítva! Az EU az európai nagytőke uralma a dolgozó tömegek felett, a német és a francia tőke uralma a kis országok felett.

Mi tudjuk, hogy mi a baj. A baj az, hogy az EU a pénzről, a tőkéről szól.  Így semmi jóra nem számíthatunk. A tőke lényege a profit, ez hajtja. A profit érdekében minden akadályt felszámol. Amikor látta, hogy a családi vállalkozások nem hoznak elég hasznot, gyorsan monopóliumokat csináltak. Amikor már az sem volt elég, megszülettek a nemzetek feletti óriási vállalatok, melyek ma már egész országokat uralnak.

Sok mindent uralnak, de még nem mindent! A nagytőke most minden mást fel akar számolni, ami még útjában van. Nem kell a nemzetállam, egy nagy piac kell! Nem kell nemzeti hadsereg, EU hadsereg kell! Nem kellenek nemzeti törvények, EU-törvények kellenek, összeurópai bírósággal, rendőrséggel, ügyészséggel. Nem kell vallás, elég hinni abban, hogy a pénz minden.

Nem kellenek csehek, szlovákok, magyarok, de még németek és franciák se, csak „európaiak”! Pont ezért jó az „új európaivá” váló migráns, mert neki Európa csak a jólét álma. Ő nem élte meg a két világháborút. Neki semmit sem jelent Liszt, Mozart, Dumas, Goethe, Puskinról és Sosztakovicsról nem is beszélve.

Az EU-t nem lehet megreformálni, akármennyire is törekszik erre a kormány. Az EU baja nem az, hogy szuperállammá válik, ez a következmény, nem az ok! Az ok az, hogy az EU tőke terméke a tőke érdekében. A tőke hatalmát kellene korlátozni, sőt elvenni a tőkétől Európát! De melyik tőkés kormány fogja ezt megtenni?

Nem fogunk szabadulni az európai tőke uralmától, ha anyázzuk az EU-t, de közben szorgalmazzuk az európai hadiipart, az európai hadsereget!

Nem lehet blokkok nélküli világról álmodni, közben lelkesedni az EU-ért, és a NATO lojális és elkötelezett tagjának tekinteni magunkat.

Nem elég függetlenségről, szuverenitásról beszélni! Meg kell teremteni a szuverenitásunkat az élelmiszertermelésben, a vetőmagtermelésben. Vissza kell szerezni a függetlenségünket a kiskereskedelemben a multiktól!

Látunk ma már egy másik világot: Kína, Oroszország, a BRICS-államok! Szerencsére a magyar kormány pragmatikus. Együttműködik velük, és nem akarja rájuk erőltetni a nyugati életet. Ez nagy dolog, de többre van szükség.

Nézzük meg, hogy azok az országok miért tudnak sok kérdést jobban megoldani, mint a nyugat! Vegyük észre, hogy a mi szervezeteink, az EU és a NATO, szinte vallási szervezetek, csak a nyugati kapitalizmus hívői lehetnek tagok. A BRICS-ben tőkés országok vannak, de ott van a szocialista Kína is. Együtt van bátorságuk és erejük nemet mondani az Amerika által uralt világra.

Bátran nyissunk feléjük! Gazdaságilag is, de politikailag is!  Keressük azokat a civilizációs értékeket, amelyek a mi, magyar jövőnket is segíthetik.

Vegyük el a tőkétől Európát, döntsenek az emberek, a népek! Ezt mondjuk mi. Tudjuk, hogy még nem tudjuk megcsinálni, de a cél akkor is helyes. Ha a tőke akarata érvényesül, akkor háború, pusztítás jön és semmi sem marad abból, amit mi Európának gondolunk.

Sietni kell, nincs időnk! Nem csak azért, mert újabb övön aluli rúgásokat nem tudunk, és nem akarunk elviselni, hanem azért is, mert Nyugat-Európával együtt mi is elpusztulunk.

Magyar Munkáspárt

KÖVESS MINKET