fbpx

Mi - Ti

Nekünk buli kell, botrány, szenzáció!

Nekünk buli kell, botrány, szenzáció!

A szakadó eső ellenére 250-300 tiltakozó gyűlt össze a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) ügyfélszolgálata elé, hogy tiltakozzon a cég elektronikus jegyvásárlási rendszerének hibáit megmutató fiatalember meghurcolása ellen. Az akciót az Occupyoktogonbázis nevű csoport szervezte. Nehéz-Posony Márton felszólalásában hangsúlyozta, hogy ami a diákkal történt, az összefügg a mostani rendszer lényegével. Ez a rendszer nem tűr kritikát, ebben alattvalók vannak, ahol egy állami cég nem szolgáltat, hanem kegyet gyakorol – jelentette ki az ügyvéd. A tüntetés végén az egyik szervező Horváth Kertész Balázs arra hívta fel a jelenlévőket, hogy közösen találják ki, mi legyen a következő akciójuk. (http://nepszava.hu)

Egyes liberális értelmiségieknek teljesen mindegy, hogy miről van szó, egy a lényeg: legyen tüntetés, legyen buli! Lehet nyilatkozni, a Népszava és a liberális média ugrik rá, és talán még valamelyik nyugati tudósító is megírja, feltéve, hogy nem a vizes VB-n szurkol saját országának.

A BKK olyan rendszert vezetett be a jegyek internetes értesítésére, amellyel voltak gondok. Na és? A mi kis hazánkban általában mindennel van gond, aztán minden elrendeződik. A BKK jegyértékesítési ügye is. A technikai hibákat kimutató fiatalember nem nemzeti hős. Hogy sértett-e a törvényeket, majd kiderül. Utcára menni nem ilyen ügyekben kell. Amiben menni kellene, az a liberális uraknak és hölgyeknek nem buli.

Magyar Munkáspárt

KÖVESS MINKET