fbpx

Mi - Ti

Vizes világbajnokság Magyarországon: Sikerült!

Vizes világbajnokság Magyarországon: Sikerült!

Minden idők legjobb világbajnokságának nevezte a Budapesten és Balatonfüreden rendezett 17. vizes világbajnokságot Julio Maglione, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szervezet, a FINA elnöke a Papp László Budapest Sportarénában rendezett záróünnepségen. Az elnök köszönetet mondott a magyar kormánynak, Budapest és Balatonfüred önkormányzatának, a szervezőknek és a több ezernyi önkéntesnek.
Mindannyijuk támogatása, lelkesedése és profizmusa tette lehetővé, hogy ez legyen a FINA történetének legjobb világbajnoksága. Gratulálok" - jelentette ki az elnök. (http://mti.hu)

A liberális politikusok és média-emberek minden erőlködése ellenére a 17. Vizes világbajnokságon nem volt botrány, senki sem fulladt a vízbe, de még az edzések sem maradtak el. Minden működött, ahogyan működnie kellett. A magyar tervezők, a magyar épitők, a magyar szervezők növelték Magyarország ismertségét, dicsőséget szereztek a magyar népnek. A magyar sportolók helyt álltak. Nem kell szégyenkezni, nem kell a kormányra mutogatni. Magyarország nagy dologra vállalkozott, és az sikerült!

Magyar Munkáspárt

KÖVESS MINKET